Back To Work

publicerat i Allmänt;
Då va man tillbaka på jobbet.
Min inre väckarklocka ringde redan klockan 04.15 i mitt huvud.
Jo men hallå gå upp den tiden går ju inte, men jag försökte att somna om men det gick inte. Så klockan 05.30 så gick jag upp, duschade och gjorde iordning mig sen så började jag röja upp i mitt lilla hem.
Va ju på gekås med mammsen igår så jag hade lite saker att plocka iordning.
Sen bar det iväg till jobbet började redan 07.15.  Skönt att börja i tid och att komma hem i tid. Vi får väl se hur dagen slutar, dem lovar ett hemskt oväder.
 
- Madre & Me In Thai -
 
 
 

Nu Är Vi På G

publicerat i Allmänt;
Igår gjorde jag det äntligen, jag hoppade precis så som jag ska hoppa. Nu har jag legat en hel natt och funderat på vad de va jag gjorde för att det gick så bra... Jo jag red och höll om och tog varje hinder i lugn och ro ingen stress. Jag stressar alltid varför? Själv vet jag nog inte, men jag får absolut inte stressa. Att rida är en konst och du måste verkligen fokusera. Man kan inte tänka på allt annat utan endast de du gör för stunden. Jag börjar lära mig, för ska vi bli ett bra Team så hänger de på mig. Han kan sitt, jag får sluta sätta honom i skiten och tro på mig själv att jag faktiskt kan. Vi ska fixa de en vacker dag. Imorgon är det tävling och idag ska jag tvätta transporten. Ha en bra dag folket!

Bra dag

publicerat i Allmänt;
Han den dära Bullen gör att varje dag är hur underbar som helst. En Sann Dröm,Helt Enkelt! 

Dagens pass idag va svettigt precis så som de ska vara. Och tack vare min grymt duktiga vän Karoline så gör Bullis och jag små framsteg tillsammans hela tiden. Eller han kan och jag behöver lära!



It Was only just a dream ...

publicerat i Allmänt;
 Ikväll blev det hoppträning för en kille som heter Kristian. En grymt bra hopptränare som
verkligen går igenom allt ifrån grunden om hur man ska rida hästen. Är super nöjd med
kvällens träning. Mycket att träna på
men det är väl så det ska va! Så nu är det bara till att trimma vidare tills nästa gång han kommer hit vilket är om 2 veckor. Innan dess är det tävling i fbg. Träna träna träna va de ja! 


Semester I Oktober

publicerat i Allmänt;
Bara några timmar kvar sen så går jag på semester och är tillbaka igen den 28 oktober på jobbet.Har endel saker på G men det ska bli så skönt att bara få va och ta tag i saker som man inte hinner med när man jobbar. Och idag börjar jag mina första semester timmar med att åka iväg och träna med min Prins!
 
 
- Min Älskade Lilla Bulle -