V75 an

publicerat i Allmänt;
Göte ringde mig igår och frågade, Emma kommer du och jobbar imorgon jag sa ja imorgon kommer jag. Ja för vi ska äta lite tårta för vi vann jue på travet 1700!
 Aha så idag på fikan bjöds de på tårta och alla fick ett varsitt kuvert och vi fick reda på historian varför vi fick detta kuvertet. Jo såhär va de vi drog hem V75 an förra helgen vilket resulterade i 32 000 som vi delade på 15 pers riktigt go helg peng fick 2000 var och satsar resten på denna helgen. Sikken tur att man va med annars hade man gått lott lös.Men jag skulle aldrig tackat nej tänk om man sitter där utan pengar. De kunde ju ha blivit mer än 32 000, iallfall alla va glada på jobbet eller iallafall alla som var med.
Ne nu är det fredag och jag hjälper mamma och städar lite så ska fortsätta med de sen ska man hämta student också väntar bara på att personen ska ringa.
Ha en superfredag.

KRAMOPUSS


- Allt bra kommer på en gång nu, om man bortser ifrån alla sjukdomar man dratt på sig -




Jahaja

publicerat i Allmänt;
Nu har man tagit sin sista pencelin tablett och jag mår lite bättre så imorgon så ska jag allt gå till jobbet. Får  ta det försiktigt men sen så ska jag hem och vila, ska ligga hela helgen har jag bestämt mig för, det behöver min kropp tråkigt nog. För imorgon om två veckor så sitter man på bussen på väg emot alperna tänk så fort tiden går.
Nee nu ska jag glo på lyxfällan.
Ha en mysig kväll.

PUSSOKRAM

Bonde söker fru bröllopet

publicerat i Allmänt;
Missade ju Bonde söker fru bröllopet igår på TV så fick se de idag på tv4 hemsida.
Som sagt har jue bara missat 1 avsnitt tycker de programmet är rätt roligt när folk skämmer ut sig o lite så.
Nee ska se Andra Avenyn sen.



Tjingeling

a telephone call

publicerat i Allmänt;
Telefonen ringde nyss och det va ett 08 nummer jag tänkte amen aaa orkar inte med en massa telefonförsäljare idag när jag behöver vila. Så först tänkte jag inte svara men när jag svarade så va det ifrån Fritidsresor så de va jue tur att man svarade och ja tyvärr så kan jag inte gå någon reseledar utbildning nu har för mycket jobb här hemma men det kanske blir en annan gång. Kul att dem ringde iallafall utbildningen blev inställd i höstas. Aja andra saker som händer just nu. Men lite typiskt alla kommer på en gång.
Ligger iallafall hemma idag antagligen är det en lindrig smäll av influensa jag har, har känt mig konstig hela helgen och igår på jobbet visste jag inte alls var jag skulle ta vägen, jag frös huvudet bankade och jag mådde illa så idag bestämde jag mig faktiskt  för att ligga hemma och bara ta det lugnt inte tänka på någonting.

Så nu ska jag fortsätta och kolla på min vän TV:n

Have a nice day folks.

PUSSOKRAM

Sköna helg

publicerat i Allmänt;
Sikken underbart härlig helg utan en massa festande. Fast har iofs mått lite konstigt vet inte riktigt vad det är med min kropp den är helt orkeslös. Aja jag blir väl snart bra. Saker och ting börjar iallafall ordna upp sig och jag blir så GLAD äntligen så ser det ljust ut för mig me. Igår så va jag och mamma iallafall inne hos familjen NY och åt go mat sen blev det bara att jag och Sanna åkte till Uffe och höll dem sällskap det va väldigt trevligt.
I fredags så va jag och Sanna på bio Mammut really good film precis så som de går till i världen, hemskt men sant.
Nee nu är det snart sängen gott folk och jag räknar ner dagarna till bussen avgår här ifrån halmstad ner till alperna för nice skidåkning tror det är sisådär 19 dagar kvar så underbart.
Nej nu ska jag sova så att jag orkar med jobbet imorgon.

GOD NATT

Är på G igen ...

publicerat i Allmänt;
Pencelinet har värkat fint men har fem dagar kvar buuu.
Men har iallafall börjat träna lite nu så det är skönt. Äntligen säger jag bara.
Och idag blev det nästan dubbelpass först va jag på TK och gick på rullbandet sen fick jag sådan Energi så jag åkte upp och red på Soffie och sikken häst hon börjar bli. Är så glad äntligen så går det att sitta på henne utan att hålla på att åka av. Just nu är det mycke jobb för mig men imorgon är det helg helt underbart. Har en del och fixa med ihelgen men det ska jag hinna med de blir la en lugn helg för de blev visst ingen inflyttningsfest flyttad till då jag åker till Alperna, attans men jag får komma på besök en annan dag.
Sedan så har de hänt lite andra saker så femhundra tankar snurrar runt i mitt huvud jag vet inte alls vad jag ska göra. Men vi får väl se tillslut blir de nog bra, det ska iallfall bli spännande imorgon och se vad som säga.

Nee ska fortsätta kolla Handbollen nu Sverige Kroatien detta blir spännande.


Tjingeling

Buuu för ikväll ....

publicerat i Allmänt;
Det är nu det gick upp ett ljus i huvet. Jag ska inte gå ut på länge i Halmstad är riktigt trött på skiten nu, och vad va de egentligen för folk på Mårtensson ikväll? Hallao gamlingar de e mysigt när 40 åringar försöker hitta lammkött på dansgolvet, nej tack. Nu får de nog bli Moon i framtiden eller så får man växla lite. Lollo and Lina gick till gastons missis Norbäck skulle också dit men fick ett litet uppdrag som skulle utföras, sorry girls. Aja könin på Mårtensson va jue lagom kul ikväll också varmt som in i tusan där inne me. Nej de får bli en lugn vår ska inte ut så mycket och nu ska jag spara mig till alperna. Sen ska jag upp till GBG och festa som jag lovat sen i sommras oups, skulle upp där i juldagarna men ekonomin tillät de inte.
Ne nu ska en missis sova som är trött på de mesta.
Förferren at lollos place va nice med lite våghals spel och ett annat spel thanks girls för många skratt .

Puss Världen

Besök hos fabror DOKTORN

publicerat i Allmänt;

Dagen började med lite jobb i köket med Elin, sen 10.20 så skulle missis EmmaNorbäck till fabror doktorn när man kommer dit kan man jue undra om receptionisten hade kafferep jag hann både in på kontroll och ut och då va dem tillbaka ifrån sitt lilla pratkalas i andra rummet. Så jädrans dålig service jag va först i nummerlapps kön och jag hinner till och med in på kontroll för att komma ut och då är det min tur. Verkar ju inte varit något jobb dem pratat om utan privat saker. Folk i väntrummet va riktigt arga och jag kan förstå dem. Jaja kom iallafall ut med en diagnos på Bihåleinflammation, jag visste la de men när mamma ringde igår fick jag knappt en tid men hallao man känner ju om de inte är en vanlig förkylning men det fattade inte missis i telefonen det är ju inte direkt så att jag vill gå till doktorn. Aja de va den historien så mamma hämtade ut mitt pencelin innan de blev slemlösande å piller och speciellt kortison nässpray. Så nu hoppas vi att detta hjälper så att man slipper ha värk i halva ansiktet. Måste bli frisk och kry till Alperna.
Sen åkte jag iväg och jobbade igen och dagen avslutades med feber jag får skylla mig själv men vem orkar ligga hemma och va sjuk? inte jag jag får panik.
Men nu ska jag snart nana kudden igen har bara legat och sovit nu i nästan 3 h men jag kan nog sova igen de är inga problem.

Natti Natt hoppas ni har haft en trevlig fredag.


-Längtar-

LW på TV

publicerat i Allmänt;
Det va precis om Lasse på TV, är han inte grym?
Hoppas på konsert i sommar också, Winnerbäck är lika med SOMMAR.
Fyy vad jag vill ha sommar men den kommer snart.


Syskonkärlek


GODNATT på er mina nära & kära

Semestersvenskar

publicerat i Allmänt;
Semestersvenskar vilket program, det gör ju inte att man längtar tillbaka mindre till Thailand om man säger så.
Trevligt och se att grannarna va med på programmet också, lite chockande visste dock att dem precis vart
i Paradiset Thailand, men inte att dem skulle dyka upp på TV.


I want to go back

It's a BAD day

publicerat i Allmänt;
Jag mår inte alls bra legat och sovit fram och tillbaka till efter klockan tre sen tog jag mig i kragen och gick upp.
Va bara tvungen att få i mig någon mat så de fick bli några skorpor.
De va inte alls kul och ringa imorse och säga att man va sjuk, jag bara hatar sånt för jag vet vilket problem de blir när man inte kommer. Men vad ska man göra jag hade inte orkat någonting idag.
Men jag ska verkligen försöka jobba imorgon har en del studenter att hämta och jag vill också jobba. Ska verkligen vila hela kvällen så att jag är pigg imorgon, sen får jag bara vila lite mellan körningarna så ska det nog gå bra.
Tack så mycke Bibbi och Ann för hälsningen jag fick på telefonen, så snälla så.
Jag är snart tillbaka och nästa vecka är jag i receptionen.
Nu ska missis vila lite till.

PussoKram


Never let go

MÅNDAG

publicerat i Allmänt;

Varför vill aldrig mitt hår vad jag vill längre, ibland vill jag bara ta fram Saxen och klippa det rätt av.
Men så tänker man efter!
De kanske är lite onödigt då får man vänta en massa år till för att det ska växa ut och det är onödigt.
Men det hade varit trevligt om de hade blivit lite crazy överhåret så att man kan göra nått me de.
Aja sikken dag idag en massa Pakistaninen städning fy tusan dem lever som djur, imorgon ska vi dit och skura igen men fy vad fint de blir och det är rätt kul. Men ska ha riktiga handskar imorgon och en massa alkogel.
Men fy vad härligt det är och vara tillbaka på jobbet igen, I just love it.
Kan iofs bero på att man ha kul på jobbet eller jag har de.
Blev en snabb träning idag med och de va skönt för nu är de skärpning här måste de tränas inför skidresan om jag nu ska åka stå på mina ben.
Nej nu ska jag nog nana min goa kudde.

GOD NATT


I want curly crazy hair

Thailandfeber

publicerat i Allmänt;

Ja det är inget ovanligt att EmmaNorbäck har Thailandfeber händer säkert en gång i veckan och ibland är det mindre och ibland är de mer. Johanna åkte dit idag och ska vara där i minst 3 månader och jobba med dykning. Väldigt avundjsuk på dig. Sen är det många fler som ska åka dit inom de närmsta veckorna. Jag vill också men som de ser ut nu blir det en resa till hösten, eller de måste de bli jag står inte ut längre, nästan så att jag lider.
Jag kan inte hjälpa att jag saknar det så mycke.




Make my dream come true

Fredag,Lördag, Söndag

publicerat i Allmänt;
What a helg som alla andra. Hur underbart är det inte med helg? It is LOVELY.

Fredagen bjöds på fika med Bellut åå så mys de va long time ago saknat dig som in i tusan.
Kvällen blev de att Svennie och jag drog till karlsson and the gang sen blev de kolla läget på morfars med Malin.
Sen hemfärd. Lördagen tränade lite med Sanna kanske inte så smart av mig sträckt mig nedanför nacken inte så smart. Vet inte vad jag har gjort. Aja sen snabbis på stan sen körde jag två utbytesstudenter sen kollade man på lite innebandy men broren satt på bänken så det va inte så kul att glo på. Hem gjorde iordning sig för kvällen men inget blev som Emma ville så jag struntade i hur håret blev och gick ut som det såg ut. Ibland vill ingenting, jaja.
Sen körde jag en student till skulle bli två men bara en som dök up ajaj.
Sen hem till Bella som hade födelsedagskalas hon fyller jue 21 på måndag.
Det var väldigt trevlig och Nannas bror e banne mig galen men sikken underhållare. Kramp i käken efter allt skratt.
Sen blev de Mårtensson och vi kom in yes yes yes. Love that place så nu kan man välja mellan månen och mårtensson. Inget svårt val men ibland kan man tröttna.
Dock har jag nog aldrig svettats så mycket, fy vad äckligt de va kände mig som värsta skabbet. Men kan berott på förkylningen också vi skyller på de, haha. Men vi slutar ju inte dansa för de.
Mamma fick  hämta mig sen, tack så mycke! För min plånbok är visst rätt tom och det är hemskt. Jag lider.
Idag, ja vad händer? inte mycke det är  söndag och jag försöker att städa lite men det är så tråååkigt. Blir liksom mer uttråkad.
Och en sak som är sjuk jag och ia har typ samma story under samma tid, haha så sjukt allt kan va.
Jaja some pics from the kväll.























Karoline de va riktigt kul o träffa dig igen, det får inte bli såhär i framtiden och du får allt ta och komma till Halmstad oftare eller så kan jag förflytta mig =)


Tjingeling och ha en kanon Söndag.

CHOKLAD

publicerat i Allmänt;
Nedrans förkylning, det va väl onödigt att man skulle bli såhär förkyld nu,
Jag som vill träna men så istället blir de att man äter hela tiden för jag är rastlös,farligt.
Äter liksom never stop nonstop, så gott men man slutar aldrig.
Jag som aldrig äter godis, tar nog igen årsätningen nu.

CIAO

All this time you had it in you

TRÖTTER

publicerat i Allmänt;
Det åker runt en massa planer i mitt huvud just nu, det ska verkligen bli något bra utav detta det hoppas jag på.
Min hektiska vår börjar närma sig med stormsteg för på lördag börjas det nog ordentligt. ( Iofs inte vår lite vinter nu)
Så bara så ni vet om jag är konstig så jobbar jag bara mycke.
Men jag ska försöka att inte bli de.
Ne jobb imorgon sen ledig på fre då blir de fika med Bella, saknar dig som in i tusan. Kan du förstå de?
Hur tokigt är de inte du har varit hemma ett tag nu men sticker snart igen och det enda stället vi träffats på är systemet, illa asså. Jaja jag får iallafall en lång fika på fredag hoppas jag.
För nu ska EmmaNorbäck hoppa i säng helt slut efter en hel dag med utbildning men fy vad kul de va.

GOD NATT PÅ ER FINA FOLKET


Every snow flake is unique, just like you

BERGODALBANA

publicerat i Allmänt;
Det snurrar runt i mitt huvud som aldrig förr, det är som i en bergodalbana.
Ligger och lyssnar på min COLDPLY skiva och jag ska banne mig se dem i HÖST.

One thing for sure

BLABLABLA

publicerat i Allmänt;
Vilka minnen det finns att prata om.

Igår kväll så va jag, Sanna, Uffson och Krilsson på Morfars jag och Sanna drack latte åt morotskaka och chokladbulle. Medans grabbsen drack ÖL. Pratade en massa minnen från förr de va helt galet kul faktiskt. Sen började dem spela väldigt bra musik också så där satt vi och hoppade i soffan och ville dansa precis som vanligt. Men igår höll vi fakiskt oss nyktra och det känns väldigt skönt idag. Efter sådär 3,5 timmar med massa prat på morfars så åkte vi hem till Karlsson vi va ju bara tvugna och se hur mycke mer han hade gjort med lägenheten. Men igår va vi väl rätt snälla?
Nee vad händer idag hmmm jag bara väntar. Blir nog ingen träning har börjat få hosta så det är nog inte så bra och träna då, så får nog hoppa de idag blir nog en långpromenad istället med mycke kläder på för igår hade jag och Svennie alldeles för lite kläder benen va som isbitar.
Nej nu ska jag göra iordning mig för dagen.

Dagens låt - My name is Luca





I am still waiting . . .

TANKAR

publicerat i Allmänt;
Vet ni hur mycket tankar det fanns just i denna stunden.
Winnerbäck konserten i sommras.
Riktigt häftigt speciellt med ösregn, åska och blixt.
En upplevelse utöver de vanliga.





A special moment

HELGO

publicerat i Allmänt;
Det är Söndag tänkte nästan skriva lördag men klockan har redan slagit tolv.
Kom just hemifrån Svennie och vi har varit helt galna precis som vi råkade vara igår har en massa överskotts energi men var den kommer ifrån de vet vi inte. Hmm

Igår så jobbade man på dagen sen va jag och red, sikket väder de va helt underbart och rida i det kalla och se solnedgången. Sen blev det iallafall fika på morfars på kvällen med Svennie, Joel och Ulfi som sanna brukar säg. Det var mycket trevligt efter en stund så körde Joel oss till Karlsson vi va ju bara tvugna och kolla in hans nya lya och den va rikitgt fin, inte alls avundsjuk.

Idag så har det blivit träningpå TK va på Body Combat riktigt skönt men fy vad jobbigt kommer nog bli det på lördagarna framöver. Sen blev de stan en sväng en fika på Åhlens med Lollo, Lina, Svennie och tre till.
Sen fick vi för oss att vi skulle ut och äta så vi bokade bord på Gastons för där hade jag pressentkort, är ju pank just nu så de va tur att man hade de. Efter de va jag i stallet och red en sväng riktigt härligt och det gick bra. Sen hem slänga sig i duschen in till stan och åt god mat på Gastons det va jag, Sanna, Lollo, Lina och Hanna. De va mysigt en massa prat om allt mellan himmel och jord även om skidresan så nu vet jag varför vi fick betala mer euron är högre nu än innan.
Sen så har jag och sanna bara varit allmänt flamsiga ikväll försökte få bord på morfars men ikke så vi åkte till statoil och köpte glass. Jaa vi e lite knäppa jaa. Sen flummade vi hemma hos henne för jag har ju tyvärr inget place i stan men de kommer nog så smånigom, I hope.
Och nu ska jag EmmaNorbäck ta och sova.

GOD NATT VÄRLDEN

Im looking back, how could things change so fast ?

2009

publicerat i Allmänt;
Nyåret va riktigt bra och nu ska man bara lära sig och skriva den där nian också.

Det blev iallafall sporthallen efter lite om och men pågrund av sjukdomar men jag säger bara de. Tur att vi gick det för hur kul hade vi inte. Johanna och Malin följde med ist för Karro och Lollo och det var verkligen jätte kul att ni ville följa med. Kvällen började med att vi fick en lapp där de stod vilket bord vi skulle sitta på sen så skulle vi hitta vår bordspartner. Jag fick filmpar och skulle hitta en i Dirty Dancing. Det blev också fördrink och tipspromenad, och det gick väl inte så jätte bra men vi får trösta oss med att vi va faktiskt yngst och bara för de så va vi faktiskt inte sämst.
Sen blev de massa sång mat. Efter maten blev de musik tävling, riktigt kul sådan. Innan tolvslaget så va jag och Sanna verkligen tvugna att dansa lite haha som vanligt. Kurt va även där men ingen tal hölls i år men va bara tvungen och fråga honom om han kom ihåg min morfar Sten och såklart så gjorde han de. Efter de blev de galgberget och fy tusan med trappor de blev, väl där uppe träffade vi iallafall Victor o dem andra. Dem följde sedan med till Sporthallen och dansade med oss och vid tre bar det hem till Linus för lite efterfest.

Jag säger de än en gång sikken FEST.
Kommer att lägga upp bildbevis sen men kameran ligger på brorens rum så vågar inte väcka honom.
Nu blir de nog allt lite vila ifrån allt festande.





TJINGELING och hoppas ni andra också hade ett bra NYÅR.



Man kan alltid välja mellan att ha tråkigt eller kul, och jag väljer hellre att ha kul. Men vi alla är olika.