FREDAG KVÄLL

publicerat i Allmänt;
Ja då är man såkallat frisk nu igen då =)
Och idag är det fredag, faktiskt en sådan dära typisk fredag med regn och rusk ute. Man är riktigt glad att man är inomhus. Jag har till och med gjort tacos till mig ikväll, det va riktigt gott. Dock lite tråkigt att äta ensam.
Men alla andra skulle ju typ iväg som man pratade med.
Aja får la åka och hyra film ikväll igen eller är det nått bra på TV?
Men först ska jag nog ut och ta mig en liten promenad känner att jag behöver luft, känner mig så trött.
Sen ska jag nog gå inom dagiset, min kusin har ju DISCO idag med sin kompis. Ojoj jag kom ihåg när man själv hade DISCO när man va liten, så kul det va!

Nee nu ska jag ta på mig regnkläderna och ge mig ut i det ruskiga vädret.

Ha en underbar fredag kväll =)

                              image232

SJUK

publicerat i Allmänt;
Jag HATAR verkligen att vara sjuk, att må dåligt är så jädrans jobbigt.

Ligger bara hemma just nu och kollar på en massa filmer, man har ju sett en hel del nu.

Hmm får nog åka och hyra någon ny imorgon, för imon orkar jag nog ta mig utanför huset.

Blir la en film till innan man somnar, och nu tar jag allt

och stänger av denna dumma dum burken!

Tjingeling
image231

LÖN

publicerat i Allmänt;

Ja nu fick man äntligen sin efterlängtade LÖN, jag är väldigt nöjd och det märktes att man har jobbat en massa.
Men helgen blev inte riktigt som man hade tänkt sig...Hmm LÖNehelg och jag som trodde att det skulle vara en massa kul folk ute, men så va det ikke. Man märkte verkligen att sommaren är slut nu, alla är tillbaka i sina vanliga liv. Jag vill ha tillbaka sommaren och allt kul som folk som va ute då, fast iofs då va det ju andra uteställen man va på. Aja får vänta till nästa sommar. Nu väntar andra äventyr.
Men det va iallafall trevligt litet 20 års kalas för Nanna =)

Idag va det KALAS för kusinen som fyllde 15, jag fattar inte så fort tiden går jag tycker inte det va längesen han va 3 år..ändå träffar jag han väldigt ofta men det känns konstigt att han är 15 nu. Tiden riner verkligen iväg.Men trevligt va det och gott med mat och sånt =)

Ne nu ska jag fortsätta och kolla på film.

Ha en mysig söndag kväll ALLA, imorgon är det måndag och jobb som väntar så ta vara på den sista dagen på helgen =)


Tjingtjing

THE SEA

publicerat i Allmänt;
åå jag va ute och gick en lång och härlig promenad innan, gick igenom Tylösand sedan ut med havet, jag bara älskar att gå ute vid havet! Där kan jag andas, någon gång ska jag bo ute vid havet så att jag ser vattnet. Där är jag alldeles lugn. Det är så skönt att gå där ute och bara höra vågornas brus och sedan bara tänka.
Fick även sällskap av en huggorm, usch den såg riktigt äcklig ut, sedan så träffade jag på en mosad padda =P

Jobb imorgon igen just four days work och sedan ledig en, snacka om att jag längtar till Söndagen då jag äntligen är ledig 1 dag, dock bara 1 men bättre än ingen.

SEYA

image230

Sisådär

publicerat i Allmänt;
Jaaa sisådär 50 tim jobb på fyra dagar om inte fler timmar....Torsdag till söndagen va det och idag blev de nog bara 9-10 h tur att det nästan är över nu då. Nu är det bara välkomstmässan kvar, snacka om hektisk vecka med en masssa nya studenter som ska ta kort plus få ett KÅRLEG....Aja det ska nog gå bra, tur så slipper man servera på fin middagen på Lördag jag ska bara hjälpa Katta och göra alla snittar m.m..Hade inte orkat me kvällen...Aja nu ska jag sluta flumma ska nog sova ist...Löning på fredag ska bli gott :D

Spinning imogon med Bella och Nanna tjoohoo så kul not men ett måste, har ju fan ingen kondition...


Förresten helgen va det Kräftskiva men va hemma redan klockan 12 va så otorligt trött efter allt jobb =P


Aja Natti Natt

Fastnade i hissen

publicerat i Allmänt;

Haha jaaa glömde ju skriva igår att jag va med om en trevlig upplevelse verkligen inte. På patrikshill där vi haft vandrarhem i sommar och har numera studentboende. Ja om vi säger så ifrån början är det ett gammalt ålderdomshem, och där finns en hiss som man knappt vill gå in i, den är sjukt skabbig och ser ut som om den ska ramla ihop. Ja och som sagt igår åkte jag den med en utbytesstudent för skulle hjälpa henne med all packningen, och tro det eller ej hiss jäklen stannade hälften på ettan och hälften på tvåan. Shit trodde jag skulle dö, som tur va Jane där så hon fixade så vi kom ut. Denna hiss burkar ju leva sitt egna lilla liv, men den brukar inte stanna så, den brukar däremot få fnatt och inte fungera som den ska.. Det va lite äckligt finns ju inte direkt någon som kan hjälpa en om det händer nått så gammal är den. jao jao precis kommt hem efter en lång och körig dag, snacka om att det finns en massa konstigt folk runt om i världen. Inte lite man fårse. Aja Ska in till Bulls ikväll, jag behöver andas nu upp imorgon igen och köra tjoohooo , vill inte mer nu =( aja bara 8 dagar kvar att jobba av 15 och sedan ledig en sen 6 dagar till sen kanske man får två lediga dagar man kan ju hoppas =)

Nee men hoppas alla får en trevlig helg...


Puss kram


-make me happy =)

FEMTON TIMMAR

publicerat i Allmänt;
Japp kom just hem ifrån en väldans lång arbetsdag. Hela 15 långa timmar har jag jobbat idag, usch ja. Kört en massa utbbytesstudenter hitan och ditan och förklarat en massa. De e ju kul men usch vad slut man blir i huvet och kramp i käften av allt pratande. Jaja så e de ska sova nu.

Man kan ju hoppas på att helgen blir bra, de kan behövas efter allt detta jobb. Usch ja imorgon natt är det 1 hämtning 04.00 och den vill jag inte hämta. Säger bara fy fanken för att lämna utbytes studenter på Andersberg gjorde de nu predcis va fan rädd när jag gick själv ner till bilen. Gillar inte direkt dem kvartern aja. Nee nu ska jag inte skriva mer.

GOD NATT OCH SOV SÅ GOTT ALLA! för det ska jag föröska göra =)

- miss miss miss hmmmmmmmmm

TRÖTT

publicerat i Allmänt;
Helvetets dag va det igår fy fasiken, värre dag kunde man inte ha! eller klart man kan men hemsk va den iallafall.
Började med att man började jobbet halv sju och skulle sluta tio ja allt gick enligt planerna, sen va det Visum som skulle fixas och en massa annat blev aldrig klar. Skulle skicka visum ansökan och pengarna va slut på kortet, kan ju bero på att jag aldrig fick min juni lön ja oj som det kan gå så mostern fick jag låna av. Sen så efter många om och men så skickades dem iväg. Sen ringer jobbet kan du jobba då och blaa bla blaaaaaaa, sen ringer en annan ifrån jobbet kan du komma in imorgon du måste veta hur du ska köra och sånt nu plus hämta din bil. aaa en jädrans massa samtal som man inte ville ha. Sen va det träning med Bella spinning måste ju börja nu haha. Dålig musik på passet så jag höll på att avlida, usch så segt men vi tog oss igenom de ;) Kvällen handla laga mat och sen sova tillslut. Den kanske inte låter som hemsk men fy fasiken om man hade träffat mig igår vet jag inte vad jag hade gjort va på så dåligt humör vilket jag aldrig är :P eller inte så ofta iallfall..Fast visar ändå aldrig när jag är arg direkt, då börjar jag skratta....jaja

Idag jobb hela dagen väldigt jobbigt har lyft möbler både till höger och vänster, sedan va det KÅREN fick info om morgondagen och helgen, ska hämta min bil imorgon halv nio tjooohoo...Men ska bli gott med egen bil, sen slipper man ju betala bensinen haha. Sen efter de så har jag varit iväg med mostern och kusinen, vi va iväg med hennes häst till ett ställe där vi red och jag red en annan sjukt härligt att bara gallopera i full fart igenom skogarna och ängarna åå så härligt . Men imorgon lär jag ju inte kunna gå. Saknar den tiden mycket men jag hade nog aldrig haft tid. Men någon gång ska jag ta upp det igen de vill jag lova :P
Sen va de videomix skulle lämna filmer för en på jobbet och då träffar man på Adina och Karin dem skulle visst till Bulls men jag tackade nej för att följa med orkade inte. Blir la ut lite imorgon med jobbet då kanske ja trevligt trevligt ska det bli :)
Just lagat mat och ska snart sova för kom precis hem. Skriver flumm och knas idag men jag orkar inte tänka.

GOD NATT

- I wish I was in a paradise . . .


image229

Helt knas

publicerat i Allmänt;

Helgen va kanon med en massa knas, haha....
Jobb och fest vilken kombination, men man märker verkligen att man lever.
Ikväll va jag ute och åt med Bella, Karro och Adina. Mycket trevligt och vi hade en massa att prata om eller iallfall om mina hemska upplevelser idag ...Trodde jag skule dö men jag överlevde :P

Nee börjar jobba imon klockan halv sju kanske ska sova lite nu har ju inte blivit mycket sömn på den senaste 1.5 veckan nu...:D

Fast ska bara jobba till tio imorgon gotte :D

Lunch med kusin eller? hmmm svara med dig ...


Nee ska sova nu God natt God natt




Lite bilder ifrån helgen ...

SOL SOL SOL

publicerat i Allmänt;
Jaaa äntligen sol, så idag så smet jag ifrån jobbet halv tolv började ju halv sju imorse knappt någe seg asså usch ja.Sen så åt jag hos Farmor mycket gott, sen blev det stranden med kusinerna vid två. Hatar dock stranden i år vet inte varför men, det har ju inte ens varit fint väder och jag ogillar den redan. Men det va iallafall gott att ta sig ett litet dopp....
Och nu är det bara Karro jag väntar på för vi ska snart laga mat sen så blir det utgång ikväll "Club Monday" oj som vi ska skaka rumpa ikväll. Men först lite mat.
Hmm man kanske ska hoppa in i duschen nu, och vad ska man ha på sig? alltid samma problem attans då. Aja de löser sig nog =P

Puss och Kram på alla


saker och ting är rätt konstiga ibland, och fel slår det verkligen aldrig

Helt underbart väder

publicerat i Allmänt;
Fiesta i Torsdags very nice precis som vanligt =)
Dock va dagen efter ingen höjdare, mitt huvud va tung som ett bowling klot, usch så tungt de va....
Men som sagt det är sånt man får ta....

Ja Lördagen så va det en massa att fixa inför kvällen så det blev stan och lite så, after beachen också GRYMT BRA och äntligen lite sommar känsla =)

Kvällen skulle hem till Karro och hennes pojkvän på Kräftskiva men oj som det bli, Karoline va på tävlingar med sina hästar så hon va hemma vid 9  så då åkte jag ut till henne och höll henne sällskap ....Först gick jag runt i en vit kläning och högklckat haha så dumt de lär ha sätt ut..Aja sen så blev de hem till henne och hon skulle fixa sig..
22.30 ja då kom vi hem till Karro och vi korkade upp ojoj som det gick vid 00.45 ja då va vi i stan efter att ha föröskt att få tag på taxi så gav vi upp och Jimma va så snäll så och hämtade oss TACK =)

Sen skulle de bli moon men nee de blev B&B istället vet inte varför de bara blev så..Jaa och så kul har jag nog aldrig haft där jag och Karoline dansade som bara den ....jaaa sen så va dem hem och sova...Jobbade idag och va helt död sov när jag kom hem och vaknade nu ikväll, så lycka till att sova nu =P jaja de ska nog gå...Börjar ju dock 06.30 imorgon så behöver sömn....

Imorgon blir det måndags klubben tjoohoo så kul det ska bli....Först lite mat hemma hos mig ....

Neee nu ska jag fortsätta att klippa gräset....

Helt underbart väder nu ju, I just love it...Äntligen har sommaren kommit, bättre sent än aldrig =)

Tjingeling