SJUK

publicerat i

Vad tusan hände, har just kommit hem ifrån Thai och det första man åker på är hög feber värk i kroppen och en sjuk förkylning! Usch detta va inte kul men hoppas Att man snart blir frisk! Ciao

Bangkok!

publicerat i

Poolhäng och endel shopping så är vi trötta i benen. Så nu får det bli sova flyger ju hem imorgon! Godnatt mina vänner nu ska jag sova riktigt gott, kan någon vara snäll att stoppa tiden?

Back In Patong

publicerat i

Kom till Patong igår efter att ha varit i Kata i två dagar. Tillbaka till tjoet och tjimmet. Vi får stå ut med två stranddagar här sen så åker vi till Bangkok. Bor på ett hotell nu som vi inte alls är nöjda med så i Bangkok ska vi banne mig bo bra annars vet jag inte vad jag gör! Bott kanon hela resan tills nu Blää bilderna lurades en hel del. Jaja bara att bita ihop, nu ner till stranden Ciao!

Livet

publicerat i

Att bara få va som jag är just nu det är livet de. Imorgon bär det av emot kata.

RockParty

publicerat i

Igår blev det Rock på en bar här i AoNang grymt bra. Klockan 01.00 drog dem strömbrytaren då kom polisen och kollade ställena. Fick visst inte spela så länge oups! Men en bra kväll va de! Nu ska vi ut till Poda och njuta av solen.

Jag och mina...

publicerat i

Soleksem sänkas får göra min egna lilla kojja så att jag slipper solljuset. Nu är
Vi i ao nang och har det kanon förutom eksemen då. Ciao!

Painting

publicerat i

Idag har vi varit på white sand beach värsta paradis stranden. Sen så regnade de lite så vi va hemma redan vid tre. Blev lite massage och god mat nu på kvällen. Hugo är även inlämnad på bild hos målare....Ciao!

Framme i Thai

publicerat i

Igår kom man fram till Thai och nu sitter man och tar en pina colada. Dumt och klaga på att livet är tråkigt en tisdag som denna, imorgon åker vi vidare mot Khao Lak.

Mot Thailandet

publicerat i

Sitter man på tåget och har en lång väg framför sig. Kan ju säg att man önskar att man vore framme nu. Men det är ju ganska så mycke charm med att vara på resande fot. Det är ju endel av resan! Giisen kommer man att sakna alldeles för mycket.Ciao !