Klockan

publicerat i Allmänt;
Ja det är bara den som låter här hemma nu, mamma åkte imorse och sitter just nu på planet till Frankfurt för att byta plan till Korea. Alltid lika jobbigt när man ska skiljas åt, men denna gången va inte lika jobbig som dem andra. Jag vet ju att jag kommer att träffa henne om cika 1 månad igen och pappa med. Men det är aldrig kul att sitta här hemma alldeles själv, det blir liksom så tyst och jag blir rastlös. Men jag får försöka fördriva tiden på bästa möjliga sätt. Ska dock inte fördriva tiden så som jag gjorde i sommras haha. NEVER AGAIN

Jaja jag ska nog överleva är glad för mammas skull att hon kan åka till pappa som hon kan.


Nu ska jag göra nått vettigt.

Tjingeling



image342
Pappa och mamma

Bilder ifrån The studio

publicerat i Allmänt;
Här kommer lite bilder. . .



















image341


Glöm inte trycka på bilderna så att de blir stora, dem är bättre då.


Ha en trevlig kväll. GOD NATT PÅ ER

The Studio

publicerat i Allmänt;
Jag och Karoline va i Göteborg igår på The studio blev sminkade och fick ta bilder. Och fy vad kul de va, först ville jag verkligen inte men jag säger bara de sikken tur att man gjorde de, för nu vill jag göra det igen. Anmälde 8 vänner och om dem ringer till er ta chansen säger jag bara, de är värt de!

Här kommer en bild som blev tagen kommer fler en annan dag.


image308

Fredagen

publicerat i Allmänt;

DAgen var väldigt stressig, jobbade va hos kasper sen hem fort som attans för att åka hem till Louise och förfestade. De blev vin bål och jäger. Vidare till B&B för bowling innan mårtensson, sjukt kul och bowla. Sabina va väldigt galen får jag lov att säga  från att slå i huvet till att göra situps, ni fattar säkert inte men vi som va med fattar. Vidare till Underbar mårtensson. Hmm vi tänkte säkert ingen kö klockan halv ett men när vi kom dit ja då va det en sjukt lång kö vilket slutade med att vi kom in vid halv två, men det va faktiskt värt de. Att få dansa där inne och ha kul. En hel lyckad kväll som slutade på Mcdonald där jag och Louise satt och gömde oss bakom sofforna, helt knas haha.


Ha det bra allihopa, och tack alla som var med för en hel lyckad kväll !

Hmmmmmm............

publicerat i Allmänt;

Otroligt arg och sur. Och jag måste försöka ta tag i att söka nytt jobb. Reseledar utbildnings ansökan ska jag ta och skriva till helgen sen funderar jag lite på att läsa en KY utbildning i Båstad inom turism. Jag fårse vad det blir. Men att bli lovad en massa jobb sen får man inget det är helt vansinnigt, det blir nog så att jag åker iväg snart. Finns ingen anledning till att jag är här hemma och inte gör någonting.
Nu ska jag hem till mormor sen så ska vi åka och kolla på Broren som spelar A-lags match i innebandy idag. Det ska bli nice.


Bye bye

Bild

publicerat i Allmänt;
Usch vad tiden går fort, det känns inte som om det va längesedan man var såhär liten.


image305
Jag och broren.



-Emma Norbäck, många tankar inga svar.

Fotboll

publicerat i Allmänt;
Ja imorgon är det fotbollsträning tjoohooo.
Mina stakkars fötter kommer att må dåligt men dom ska fabror doktor fixa till nästa måndag så att jag kan sparka på bollen. Nu ska jag sova jobb imon. Mindre kul men på onsdag ska jag ju får åka till min gammla ponny Kasper och passa honom.


Tjingeling världen

En stjärna

publicerat i Allmänt;
image304

Fick den här otroligt fina bilden av Lovisa igår på min gammla häst Virdarnas Kasper.
Jag blev så otroligt glad Lovisa tusen tack, denna ska ramas in och hänga på min vägg.
Tack för att du förgyllade min dag!

Idrottsgalan

publicerat i Allmänt;

Igår va det idrottsgalan, jag och mamma satt och kollade på den hela kvällen. Den var riktigt bra i år en massa skratt. Men jag har en negativ sak med den och jag tycker att varför visar man inte upp någon duktig dressyr eller hopp ryttare det känns som om ridsporten glömms av. Vet folk verkligen hur mycket jobb dem lägger ner på sin sport? Jag tycker att man ska ta fram lite mer nytt folk som gjort bra ifrån sig.....

Aja de va de, nu ska jag ta och hjälpa mamma med maten.

Tjingeling



By the way Peter Settman är riktigt bra!

Krockelidock

publicerat i Allmänt;

Jo jag får faktiskt ta och säg att förra veckan va lite händelserik....
I torsdags kör Emma Norbäck och krockar, eller rättare sagt hon blir påkörd av en bil som ska köra ut ifrån en fickparkering på Karl IX väg inne i stan i höjd med regnbågen men i den filen som ligger intill pingskyrkan. Ja där bara small de rätt läskigt faktistkt men som tur är så va det inga personskador, men stackars lilla bilen blev väldans förstörd. Jag kan inte förstå att det kan bli sådana skador när man kör väldigt i ca 30 km/h. Som tur är så va det inte mitt fel utan han som skulle köra ut ifrån parkeringen. Kan förstå att det var svår att se, det är precis som en liten sväng sen så ösregnade de.

Annars så har jag kört utbytesstudenter, Lördagen va det väldigt mycket att göra. Jag började vid nio på morgonen och körde till halv sex och hann och ta en rast på 10 min  knappt, helt sjukt. Men nu är det gjort. På kvällen så blev det Harrys Bella fyllde 20 år sen blev de P:s lägenhet sen moon. Vid femtiden på morgonen vaknade jag upp och mådde riktigt dåligt och fick spy, och gott folk jag hade inte festat utan det var antagligen en matförgiftning. Jag som skulle jobbat på söndagen men det blev inget med de. 


Ny vecka nya tag.....





 

Tappat rösten

publicerat i Allmänt;
Gaaaahhhh jag har tappat min röst, SNÄLLLLA kom tillbaka.
Satt på jobbet igår och rösten försvann bara mer och mer. Inte så bra med tanke på att man sitter i en reception. Det blev bättre när jag kom hem men idag får jag knappt fram ett ord. Har druckit en del varmt te, men det hjälper ju inte. Måste ringa jobbet snart men det är lite jobbigt då jag knappt kan prata, värre idag än igår attans.
Den kommer väl tillbaka så småning om. JAG SOM TYCKER OM ATT PRATA, SKÖNT FÖR FOLK NU NÄR JAG ÄR TYST.

Ja just de jag och Karoline va och hälsa på Håkan i hennes hus i skogaby i Söndags vi tog även en sväng inom Anna Lars då hon flyttat in hos hennes kille i Göstorp mot Skogaby. Trevligt och se hur ni har det nu Girls ni verkar trivas som bara den =)
Sedan fyllde ju Micki år i söndags (min brors flickvän) så vi var och fikade i hennes lägenhet på eftermiddagen efter att man hade jobbat. En väldigt mysig liten lägenhet du har Micki =)


Nej nu ska jag gå och dricka mer varmt så att min lilla röst kommer tillbaka.


Tjingeling på er

Somnar nog snart...

publicerat i Allmänt;
Jag ser mer dubbelt  än vanligt så jag borde nog ta och SOVA snart.

Idag har jag och mammsen varit på IKEA i helsingborg, dom håller  visst på att fixa om där inne så det var hur rörigt som helst. Det var som att gå i en labyrint, hoppas det blir bra när allt blir klart för nu va det för färligt tråkigt att gå där inne. Men det var en trevlig dag, äntligen fick man åka med mamma på en liten utflykt det var länge sen i och med att hon varit borta i 5 månader i Korea. Jag gillar verkligen utflykter!
Ikväll är det visst Mårtensson "Underbar" bror skulle dit, småbarnen har börjat inta stället. Fast iofs de är skit samma mårtensson brukar ändå alltid vara roligt. Men jag själv tyckte att det är bättre att vara hemma, kan vara skönt att inte FESTA. Vädret är ju ändå ingen höjdare så kan hellre ligga hemma i soffan och glo på TV.


Måste ju erkänna en sak jag har nog aldrig varit s¨åhär sugen på att åka skidor som jag är nu !


image267



Emma Norbäck - Ändrade planer iigen, denna gången känns det väldigt bra.

Badat Tunna

publicerat i Allmänt;
Igår kväll vid nio tiden, då åkte jag och Karoline ut till Stjärnarp för att bada tunna.
När vi kom dit så va det bara 30 grader i vattnet och vi bestämde oss för att vänta tills det blivit 35 grader.
Under tiden då vi väntade fick dom fixa två däck till oss så vi kom i (ville inte klanta mig som vanligt) sedan rullade dem ut "röda mattan" till oss som bestod av en liten matta med bilbana på HAHA. Vi hade även ett litet studiebesök i kostallet. Efter de så va vattnet perfekt för att bada i.
Att ta av sig kläderna var väldigt kallt men väl i vattnet bedövade man kroppen med det varma vattnet.
Det var skönt att bada tunna men när graderna steg upp emot 43 grader då va det nästan för varmt.
Vi badade i cirka 1 timme, när man väl skulle gå upp frös man faktiskt inte, men man var väldigt yr.
Orkade inte klä på mig så jag tog handduken runt mig och satt mig i bilen och körde hem. Kroppen va väl i chock frös faktiskt inte en enda gång under bildfärden hem. (kunde inte ens sätta på värmen så varm va jag)
Det var en toppen kväll fastän det blåste som tusan, och snöade lite.


-Karoline vill skaffa sig en KO, men den fick inte bli större än  en kalv och ha i trädgården.
Hon blev även erbjuden getter men dom ville hon inte ha för dom va inte svarta.
Ja allt va knas men väldigt kul.



-Det va inte sista gången jag badade tunna ute på landet!
(Det var synd att man inte kunde ta några bilder, men det var för mörkt)

******

publicerat i Allmänt;
Glömde ju helt av denna bild ifrån Nyår!


image302

-Sannas fina kommentar, jag tyckte att det stog Emma och Sanna på flaskorna-

Vet dock inte var hon fick tag på dom, fulla och nyöppnade!


- 1 Januari skulle bara säga Grattis på dig!

Nyår 2007/2008

publicerat i Allmänt;
Ja 2007 avslutades igår och 2008 började helt perfekt.

Jag Karoline och Sanna var på fest i Sporthallen(bordtennishallen). Det var en massa folk, tipspromenad, massa god mat, snapsvisor, musikquiz, hölls tal av Kurt som va med och startade halmstad bordtennisklubb för 70 år sedan, det var tolvslag uppe på galgberget sedan var det en massa dans. Vid Halv tre begav vi oss in till stan men för att gå på en efterfest, men alla hade då gått hem för att sova attans.
Taxi kö blev de väldigt länge men de gick de med. När man väl va hemma då kunde man knappt gå, då man hade gått i högklackat i cirka 10 h ajaj säger jag bara men sånt man får ta.

Nu orkar jag inte skriva mer här blev en kort sammanfattning av kvällen. Men det var en helt underbart rolig kväll.
Tror detta va det bästa nyåret hittills.


Tack allihopa och god fortsättning på er!


image290
Musik quizen

image292
Girls

image291
Gott Nytt år!

image294


image298
Gott Nytt År!

image299
Tjohooo

image295
Jag försökte få denna människa att dansa,HAHA

image296
Ajdå va bara tvungen att lägga upp denna, har en maska på hela benet oups.

image297
Utanför mårtensson, undra vad som hade hänt där?



Lite bilder ifrån Nyår, kommer kanske fler någon annan dag.


Pussokram