Sommeliernas Dag

publicerat i Allmänt;
Som sagt i Söndags så åkte jag med Pio CC till Göteborg för att gå på mässa då det var Sommeliernas Dag där fick vi en massor av gott vin och sedan va det Gala middag på kvällen. Det bjöds på Hummer, havskräftor, musslor, ostron, ost, tryfflar och massor med god dricka. Därefter drog vi oss ut i Göteborgsstad. Ojoj vilken festnatt det blev. Halv fem somnade vi gott på hotellet. Bodde på Scandic Opalen där även Gala middagen hölls. På måndag förmiddag åkte vi hem till Halmstad igen och då blev det jobb som vanligt. En Söndag som man sent kommer att glömma!
 
 

Tisdag

publicerat i

Och igår va det måndag och då kom jag hem ifrån Göteborg men den Historien kan jag berätta om imorgon !dagen idag har annars varit kanon, så nu ska jag hoppa ner i sängen och vakna upp imorgon som en Emma! Nattinatti

Lördag kväll

publicerat i

13 dagars arbete är nu klart. Och imorgon bär det iväg till Göteborg, då blir det Svenska mässan och Gala på kvällen med en massa Vin. Ska bli otroligt spännande! Men nu är jag hos Svensson och vi har ätit god mat, nu blir det fruktsallad Malin och jag sitter och väntar på damen ska bli klar med detta. Sen blir det hem och inta bädden då man ska upp tidigt imorgon igen. Jag längtar till jag får en sovmorgon.....Ciao.

Djur är speciella

publicerat i

Det är något speciellt med djur, dem gör en så glad! En dålig dag brukar dem oftast rädda. När jag kommer till stallet så känns det som jag lämnar en värld och går in i en ny! En härlig känsla är det, hästarna har räddat mycket i mitt lilla liv...

Krusbärets Vandrarhem

publicerat i Allmänt;
Har ni bekanta eller vänner som behöver boende i sommar, som ni inte har plats för hemma?
Då finns Krusbärets Vandrarhem som dem kan bo på.
Enkelt boende med dusch och toalett på rummen, stora gemensamma kök där man kan tilllaga sin egna mat.
För mer info www.krusbaret.nu
 
 
Bilder tagna ifrån www.halland.se
 
 
Välkomna!

Jan. 24, 2013

publicerat i

Torsdag morgon och min kropp vill inte ta mig ur sängen. Vilket innebär mycket jobb och för lite vila men jag fixar de! Får försöka vila efter jobbet idag? Fy tusan säger jag hatar denna känslan.

Tänk vad tiden går snabbt

publicerat i

Redan 17 årsedan idag som lilla Morfar gick bort. Vart tog tiden vägen? Känns som om det var senast igår som jag träffade honom. Det är en människa som jag aldrig kommer att glömma, undra hur livet hade sett ut idag om han hade funnits? Min underbara morfar du är så saknad men jag vet att du seglar där uppe på ett moln och ser på oss. Tack för dem 9 åren som jag fick med dig, min önskan va bara att det skulle bli så många fler.....

Semla

publicerat i

Karro kom förbi på lite eftermiddsgsfika idag. Hon hade köpt med sig räkpinnar och semlor ifrån regnbågen till fikat. Sjukligt gott med semlor I just Love It. Det var årets första får nog ta och baka lite släta bullar här hemma som vi kan göra egna semlor på. Martin fyller ju snart år, kan ju bjuda på lite minisemlor då, ja det får det nig bli.Nej nu måste jag sova, helt slut!

Projekt

publicerat i

Hittade två fåtöljer som ska bli mitt kommande projekt, målas vita och sedan lägga fårskinnsplädar i, vad tror ni om de?

Måndag

publicerat i

Hugo va med på lite jobb imorse, han åkte med en bil fullt av turkiska tjejer han va livrädd. Lilla Giisen inte lätt! Nu mera jobb. Ciao!

Bra kväll

publicerat i

Precis kommit hem ifrån sista jobb Turen Förhoppningsvis, en som inte dykt upp så jag hoppas inte att personen ringer typ NU och säger att hon va lite försenad för jag orkar inte ta mig upp ur sängen igen. Annars så åt vi gott och kollade på hypnositören ikväll, se filmen väldigt bra. Vi har kommit fram till att man borde åka upp till Norrland, va i en stuga äta och dricka gott och köra snöskoter i den härliga och vackra naturen. Nej nu måste jag sova, helt död nu endast 6 jobbdagar kvar på de 13 dagar som jag ska jobba, räknar ner dagarna. GODNATT

Söndag

publicerat i

Dagen började med att pick-upen började ringa klockan sju imorse. Tackar för den, sen ringde det efter en timme igen. Va precis iväg och skulle hämta en ifrån Peru men ingen va där ska iväg nu igen. Det står mycket på schemat idag och sen till kvällen blir det film och god mat med Bror och hans Elin. Ska bara tänka ut nått jag ska laga! Mina tankar går idag till min Mormor, livet går fort som hon brukar säga. Man minns saker som igår ....så ta vara på varje stund och varje ögonblick. Njut så mycket det går av livet desto äldre man blir desto fortare går de, 25 år som man är tycker jag att allt springer iväg. Undra hur det blir om några år då? Att kunna STOPPA tiden det hade varit nått.

Mormor hon vet hon

publicerat i

Som Mormor säger:
- Man ska vara glad för varje dag som man har i livet. Och ta en dag i taget, tänk inte för mycket. Lev varje dag med lycka för att du lever.

Fredag

publicerat i

Sitter hos bror ska snart hem och sova, jobb tidigt imon igen. Dumt och va ledig.

Godmorgon Världen!

publicerat i

Mitt huvud dunkar endel fortfarande efter kanske lite för mycke jobb och konstig sömn, så det får nog bli till att knapra lite piller idag. Ska snart ta mig upp ur sängen men jag kan inte släppa taget om världens mysigaste och hårigaste vän.... Att få känna hans värme och lilla hjärta slå, det är en sådan härlig känsla! He Makes Me Happy.

A Lot Of Work

publicerat i

Jobb jobb jobb o lite mera jobb. Det är otroligt kul och hämta en massa folk nu som kommer ifrån olika delar av världen! Hade jag haft två liv så skulle jag gärna vilja plugga utomlands, men för det första så måste man nog tycka om att plugga! Aja idag har det varit en salig blandning ifrån människor från olika delar av världen, känns nästan som om jag är på resande fot när jag möter dem, lite konstigt men så känns de! Men nu måste jag sova blir en ny dag imon med att köra en massa pick-up. GodNatt Världen!

Mycke på schemat

publicerat i

Lagat mat, bakar bröd, jobbat, kör pick up vilket innebär att jag hämtar utbytesstudenter. Hämtade två koreaner nu ikväll. Vilket gjorde att mina tankar går till att tänka på tiden då man va i Korea. Åå vad jag saknar de. Ja det är mycket man saknar. Allt som händer blir till minnen! Nej nu måste jag sova upp på jobb tidigt imon. GodNatt!

IdrottsGalan

publicerat i Allmänt;
Sitter just nu och kollar in Idrottsgalan men Rikard Olsson är verkligen ingen bra programledare. Inga roliga skämt för fem öre. Men nu hoppas vi på att ännu en Hästmänniska tar hem Jerringpriset. Det är vekligen ett sjukt samspel som ska fungera mellan en häst och en ryttare.
 

Morberg

publicerat i

Nu ska det allt lagas go mat ifrån Mobergs Kokbok.

Här är filmen

publicerat i

Kan inte sluta att tänka på denna film, jag säger det igen se den när ni får chansen måste va en utav världens bästa filmer!

20130112

publicerat i

Mycket som står på schemat denna lördag. Bara att hoppa upp i sängen och inte tänka idag så försvinner nog denna dagen snabbt. By The Way, filmen igår va grym den heter The Impossible och kommer tydligen på Bio snart. Se den och inse att man ska ta vara på allt, fy för att vara med i den Tsunamin. En hemsk men väldigt fin film med många tårar!

We Are Growing

publicerat i

Fredag kväll och vi sitter hemma hos bror och äter. Snart blir det film, tydligen en tsunami film. Älskar verkliga händelse filmer, annars så har man mycket och göra hela helgen och resten av nästa vecka. Det känns skönt att man har mycket att göra då känner man att man lever. Have À Nice Fredag Folket ! Ciao

Drömmer mig bort

publicerat i

Det är såhär jag drömde om att få vakna upp idag. Att få se havet framför mig och bara få njuta av dagen.

2013

publicerat i Allmänt;
Vi har sagt Hej Då till 2012 och nu är vi redan inne i 2013, ett år då det kommer att hända en massa som man inte riktigt trodde skulle hända än. Det ska bli riktigt spännande. Men 2012 va också ett väldigt spännande år inte trodde jag att jag skulle bli med häst och få vara ute på tävlingsbanan igen. Tänk vad livet kan överraska!