BYE BYE

publicerat i Allmänt;
Tiden bara springer iväg . . .

Sitter på Kårgymmet just nu endast  30 min kvar, ska bli härligt och komma hemma och glo på TV:n och umgås de sista med pappa nu innan han åker. För i natt så kör Victor han till Svågetorp och där ska han ta tåget till Köpenhamn. Sedan vidare till Bryssel och sedan slut destinationen KONGO. Där ska han jobba i 6 månader men kommer hem två gånger på hemvisit hoppas jag på. Det kommer att bli riktigt tomt pappa lilla kan du förstå de?
Men vi överlever nog här hemma, det har vi gjort innan bara du får det bra så.
Men det är lika jobbigt och säga hejdå varje gång, något man aldrig kommer att lära sig.
Jag hatar verkligen Farväl eller hur man  nu ska säga de.


Pappa och Victor i KOREA



Hej då pappa kommer att SAKNA DIG som tusingen.

PussoKram


GODMORGON

publicerat i Allmänt;
GODMORGON VÄRLDEN!


Hoppas att ni alla har sovit gott, för det har inte jag. Och fråga mig inte varför kunde bara inte sova och sovit riktigt illa hela natten. John blund du kunde väl låtit mig sova men ack ne, ja man kan visst inte alltid få sova gott.
Idag är det tisdag vilket innebär att Emma ska jobba på Kårgymmet ikväll tjoho de ska bli kul jag vill jobba har ändå inget bättre för mig, så de ska bli kul och träffa lite folk och så.
Nej om jag skulle ta och åka och kolla på en matta till mitt rum vill ha en svart rund, hmm finns säkert ingen för ett vettigt pris men vi får väl se.
Posten kom precis men där va inget till mig det kanske kommer imorgon har beställt en film och en skiva ifrån Ginza.se .
Nej nu ska jag ta och göra nått vettigt som man alltid säger.


TJINGELING

MÅNDAG

publicerat i Allmänt;

Jag hade aldrig kunnat räkna ut att jag skulle köpa mig en ny TV bänk och en ny TV idag.
Men nu är det gjort och jag är hel nöjd. Så nu kommer jag glo på en massa TV och mitt internet har börjat fungera på mitt rum med så inget kan bli bättre nu. Ska bara måla om min lilla tvättstuga, sen blir allt perfekt.
Har även tränat idag och det va riktigt kul, kanske ska ta och hoppa in i duschen nu då? Hmm tror de ja...
Men ni får ha en super måndags kväll.


PussoKram




Varje dag har en ny överraskning

HÄNDELSERIKA LÖRDAG

publicerat i Allmänt;
Ja dagen igår va sjukt konstigt finner inga ord . . .

Dagen började kanon med en promenad på Galgberget med Sanna hur skönt och höstigt som helst.
Sen körde jag hem tvättade bilen sen in till stan igen då blev de min och Sannas lördags latte, mums.
Sen va de att gå på stan köpte en tröja och en sjal på dodichi (vet inte hur de stavas) sen bara en vanlig tröja på Hm. Jag blev nöjd. Sen så hände de annat me jag och svennie gick förbi systemet då va två A-lagare fängslade med handbojor så dem fick åka med fabror polis sen när vi kommer till stora torg igen ja då hör vi bara en jädrans smäll och då har en kört över en. Fy tusan ja ni alla har nog läst detta i tidningen de va fullt kaos i hela stan. Fy de va sjukt hemskt.
Sen började iallafall kvällen och vi va först hos Cederfedlt på förfest och de va very nice sen så ringer jag och carro Tallal och åker upp till Daniels födelsedagskalas och där va de livat och kul. Sen stan då de blev mårtensson, gastons och morfars ojoj vet inte var jag va någonstans och drickan blev de nog lite mycket me också.
KUL men KNAS.

Nu är de söndag och tråkigaste söndagen på länge fy tusan inte gjort någonting och precis sovit. Jag börjar blir rastlös.
Jag kanske borde göra nått vettigt, men orkar nog inte.



Ha en fortsatt skön söndag



Man vet aldrig vad som väntar . . .

FREDAG KVÄLL

publicerat i Allmänt;
Sitter på jobbet och ska snart stänga ner här.
Knappt dött om man säger så .
Men de e ju trevlig de också.
Va nere hos Lars innan och hälsade på och hon bjöd på rabarber paj mums säger jag bara riktigt gott,
tack lilla Lars.
Ne om jag ska ta och gå in och stänga av musiken för allt hårt tränande folk då ?
Hare nice för nu så ska man till Harrys mums.


Jag blir så förvirrad . . .


Ska inte tänka mer . . . får strunta i allt då . . .HJÄLP

LOVLEY FRIDAY

publicerat i Allmänt;
Redan fredag nu igen hur ofta säger man inte detta?
Veckorna bara springer iväg, vad tar tiden vägen, vad gör jag?
Ska iofs inte klaga nu när det är helg, helgerna är BÄST.
Ikväll blir de till och äta på Harrys med familjen för att pappa åker till Kongo i nästa vecka för att jobba där i ett halv år, men han kommer hem två gånger under den tiden hoppas jag på.
Det kommer att bli tomt ska du veta . .


Annars så är det jobb mellan 16.oo till 19.oo ikväll på kårgymmet känns ju lönt och va där i tre timmar men ger iallfall lite pengar.  Kan va rätt skönt och göra nått vettigt idag liksom jag gillar att jobba, bara de är tillräckligt mycket.

Nee ska ta mig lite mat nu och idag hoppar jag nog min promenad har fått en sådan ret hosta så kanske ska ta de lite lungt och träna imon ist . . .

Ha en toppen fredag, fått lön och grejer ju så shoppa inte för mycket folket . . .


PussoKram




SKÅL



EN VECKA SEDAN

publicerat i Allmänt;
Sitter här och kollar på Idol och de är i GLOBEN snacka om att jag tänker tillbaka på Coldplay konserten för 1 vecka sen.
När man satt där i GLOBEN och såg den sjukt mäktiga konserten. Vill se den igen.





Coldplay -Fix you


Snälla ta mig tillbaka . . .jag ryser . .  .

ONE YEAR AGO

publicerat i Allmänt;
För ett årsedan idag så landade vi i Korea, det var en helt underbar känsla att få träffa sina föräldrar igen efter sisådär 4 månader. Men nu är året gått och vi alla är hemma igen. Men klart att man längtar tillbaka ibland, speciellt till shoppingen, är trött på att handla här hemma allt är så dyrt iofs handlar inte direkt nått men bara att kolla på hur mycket saker och ting kostar gör mig arg. För nu vet jag allt hur mycket det egentligen kostar.
Jaja nog om de varit i ulllared med mor och kusin idag fy man får ju migrän av att gå där inne folk är inte kloka sen blev de laxbutiken mums.
Sen va de hem mådde inte så bra men hjälpte till med häcken lite sen så körde jag in till stan tog en promenad med Sanna innan vi skulle träna på TK och det blev core som de brukar bli på torsdagar. Gillar verkligen de passet men ibland känns de som om man avlider.
Nu sitter jag här väntar på ett telefonsamtal ifrån Karoline vill ju träffa dig? I värsta fall så får jag köra ner till Lund nästa vecka om jag inte får se dig nu. Va alldeles för längesen ju, saknar dig.



Emma Norbäck önskar alla en trevlig torsdag kväll, snart helg =)

WILMA

publicerat i Allmänt;
Ikväll kommer denna busungen hit, hon ska sova här.




Have a nice kväll . . .

PROMENAD

publicerat i Allmänt;
Vilket väder vi har fått idag, man blir så GLAD när solen skiner.
Jag har precis avnjutit en långpromenad nere vid havet och i skogen helt underbart va det. Jag som trodde att de va kallt ute men icke de va riktigt varmt så för mycket kläder hade man såklart på sig. Hmm borde klippa häcken nu men har ingen förlägningssladd så får kanske ta det senare funderar annars på att köra ut och glida lite i det fina vädret och åka och köpa lite växter kanske. Trädgården ser riktigt tråkig ut, hmm ska bara få lite idéer först är inte på det humöret just nu men kanske blir.


Ha en helt underbar Onsdag folket i det vackra vädret.


Kåren ikväll?? måste fundera lite på de, borde kanske spara pengarna ist . . .


Hej hej


Sandhamn

KÅRGYMMET

publicerat i Allmänt;
Äta yohgurt med gaffel de går ju bra de med, fanns ju för tusingen ingen sked här.
Ja som sagt sitter på Kårgymmet nu och jobbar men här händer inte mycke inte, riktigt tråkigt men de e ju pengar så får man se det. Va i stan innan med mammsen och hon har bokat en resa nu till Grekland med sin jobba kompis knappt avundsjuk. Dem åker den 2 oktober, hade också velat åka iväg nu. Så nu sitter jag här och kollar i resekatalogerna och drömmer mig bort de går rätt bra det me. De hade inte varit helt fel och ligga på en strand och bara låta tankarna flyga omkring i huvet.
Men får ta mig en promenad imorgon och låta tankarna flyga runt i huvet där istället.

Nee nu ska jag jobba riktigt hårt den sista timmen sen hem till soffan och glo på TV:n som blivit min nya vän.


Tjingeling folket 

TISDAG

publicerat i Allmänt;
Solen skiner och klockan 16.oo ska jag bege mig till jobbet, ska jobba på kårgymmet tjoohooo. Nej men tiden går nog fort får jag hoppas på annars är jag ledig imorgon och på Torsdag härligt. Och imorgon ska jag banne mig träffa Karoline de va ju år och dar sen känns de som, åå jag vill se din lilla valp också.
Ne klockan är bara 12.oo och jag är rastlös har redan städat övervåningen och hela mitt rum. Känner mig faktiskt duktig skulle ut och gått nu men har ont i min ryggen vettitusan vad jag gjort med ryggen känns som om jag har ett blåmärke men mamma kan inte se nått aja de e nått som gömmer sig där inne iallfall. Nee om man ska ta och duscha kan inte sitta i myskläder hela dagen de går inte. Sen kanske stan med mammsen eller nått, hmm fårse.

Ni får iallfall ha en helt underbar dag och om ni inte har nått för er så kom och hälsa på mig på gymmet vetja . . .

PussoKram



Northkorea, what a lovley day . . .

MÅNDAG

publicerat i Allmänt;
Måndag och jag sov till klockan 10.30 och la mig igår klockan 22.00 snacka om utvilad eller borde vara de.
Fast ändå rätt trött, kanske har sovit för mycket?
Inte mycket som hänt idag inte va ute och gick med motte innan idag i 1.5 h riktigt härligt sen så åt jag hos henne sen hem och vilade lite blev så mätt.
Sen så åkte jag till kårgymmet nu ikväll ska jobba där lite imon, fårse hur de går kommer bli väldigt uttråkad men de får jag väl ta.
Förresten någon som kollade outsiders ikväll? Fy tusan så kul de va haha.

Ne ska sova nu e faktiskt trött vill upp tidigt imorgon så att inte hela dagen försvinner.


GOD NATT






Och vad hände nu då?

Inte igen . . . snälla

HELGO

publicerat i Allmänt;

Stockholm och Coldplay va helt lyckat och jag säger bara de Coldplay i Globen de va grymt häftigt jag vill se dem igen.
Resan gick bra både dit och hem satt dock i bilkö hem i över en timme lagom kul eller inte. Och Emma skaffade sig GPS på mobilen allt funkade jätte bra tills man kom till stockholm då gick det inte lika bra men det löste sig också till slut.  Aaa jag säger då de men de va iallfall väldigt trevligt.

Och igår va de utgång va hemma hos Dymne och det va en trevlig förfest men oj Emma Norbäck babblade nog för mycket igår har tappat rösten nu med lagom kul eller inte, men det är va de värt.

Jaja har inte mycket att skriva ska snart sova väldigt trött men först lite TV tittande och imorgon är man ledig så ja då får jag ta och städa eller nått  hmmm har ju lovat mamma de. Väldigt sugen på att åka med pappa till Sthlm men nej jag orkar nog inte de.



Tjingeling folket och ha en fortsatt trevlig söndag kväll.



En lyckad helg igen . . .  me like . . .

STOCKHOLM

publicerat i Allmänt;
Nu stikker jag till Stockholm och ska se Coldplay.
Ha det så kul här hemma =P

Pussokram

BAD GESTAIN

publicerat i Allmänt;

För er som inte vet så åker jag Lollo och lollos vän Sabina till alperna v.8, tror de va v.8 ?  Jaja någon gång på det nya året iallfall. Och det ska bli really nice längtar såååå, missade ju att åka skidor i vintras men jag hade de gott ändå men visst va man sugen. Så detta ska bli riktigt kul Emma vill ju till thailand också men ekonomi räcker nog inte så långt om jag inte får ett kanon jobb då vill säga med en massa jobb och bra lön.

Jaja nu öppnar vi här i repan så måste sticka.


Pussokram

VARFÖR?

publicerat i Allmänt;
Ja varför är jag så fruktansvärt slarvig, är så jädrans trött på mig själv.
Vad ska man göra för att vara ordningsam och ha koll på sina saker?
Jag har försökt det mesta men ingenting fungerar ju.
Jaja ska försöka att skärpa mig och det är nu . . . .



En Emma som tappar bort de mesta . . .

Vilken helg . . .

publicerat i Allmänt;
Ojoj helgen har varit helt kanon, tycker jag iallfall . . .

Fredagen började med att när vi jobbat klart så skulle hela jobbet till arosfortet, riktigt kul vi var där i 2 h och tiden bara sprang iväg. Hade inte det bästa laget men man kan ju inte få allt kul va de iallfall och har haft en massa träningvärk sen man va där. Sedan va de hem och göra iordning sig fort som tusan. Sen ut till Hertered til Katta och Kjell där va de först tipspromenad i kohagen. Faktiskt riktigt mysigt tro de eller ej lite lerig med kossor och får. Det var alldeles stilla ute och solen var påväg ner. Efter de så blev de kräftor på deras altan utomhus de va lite kallt men de va också mysigt. När alla hade tagit mat och satt sig ja vad händer inte då, jo ena sidan av altan golvet släpper och vi brakade ner 1 dm shit som vi skrattade. Men stakkars Katta och Kjell men en kräftskiva som man aldrig glömmer, det va precis som i en reklamfilm.
Sen gick vi in och fortsatte festandet. Sen så åkte jag Sandra, Helena och Jocke in till stan och i stan blev de morfars varför de vet jag inte? Men kul va de iallfall.

Vilken kväll säger jag bara . . .

Lördagen ja stan med sanna och de blev de vanliga lördags latten mums sen blev de laxpaj.
Sen hem försökte att sova en liten stund sen blev de in till Johanna grannen fick lite mat och drack vin och pratade gamla minnen om hästarna. ååå så kul vi har haft de och man saknar de men den tiden är förbi för tillfället. Tiden då vi hade som roligast kommer aldrig att komma tillbaka men man får vara glad för de roliga vi hade och det är jag verkligen.
Efter de så gick jag hem gjorde iordning mig och gick in till Carolina den andra grannen och drack mera vin. Kvällen slutade i stan inne på Mårtensson och ojoj vilken rolig kväll finns verkligen inget ställa som slår mårtensson. I like it.

Och idag Söndag har jag tagit det väldigt lungt och sen så va jag på kalas hos Lucas me. trevligt trevligt.

Nu sitter jag här och ska snart sova har just varit inne hos carro och snott lite bilder som jag tänkte lägga upp, kanske kommer upp bilder ifrån kräftskivan senare också, om jag får tag i några glömde visst kameran hemma. buuuu









Malin


Sing along . . .


Carro och Anna lagom salongsberusade :P


Ni e lite knas . . .


Molly, inte kan jag förstå hur då orkade ligga och lyssan på oss en hel kväll . . . 


Nej det är GOD NATT för Emma Norbäck nu . . . 



Stockholm på torsdag och by the way det var riktigt kul och träffa Lollo ute igår de va inte igår lika galen som vanligt.


GOD NATT världen och SOV SÅ GOTT




Emma Norbäck


 

KRÄFTSKIVA

publicerat i Allmänt;

Kräftskiva med jobbet idag fredag. Ojoj klockan 14.00 så börjar vi med olika aktiviteter vid 17.00 så får vi fri tid i cirka 1.15 h  ojoj Lycka till Emma Norbäck säger jag bara, det blir till att skynda sig att göra iordning sig. Sen är det ut till Hertered till Katta och Kjell och där börjar vl allt, Emma måste lära sig och äta kräftor ordentligt sist åt jag bara klorna. Men gott va de äntligen kan jag äta skaldjur igen. Sen efter Hertered får de allt ta och bli stan . . . 
Tyckte vi som va yngst hihi.
Hoppas även på kanon väder hela dagen lång.





Ha en trevlig fredag, de ska jag ha . . .

SVAR

publicerat i Allmänt;

Öppnade min mail innan idag hade hade fått en inbjudan ifrån Frtidsresor till en intervjudag för Blue Academy Short Cut.
Emma ska till Stockholm den 11-13 november på en tre dagars kurs sen får vi se om dem är intresserade av mig eller inte. Och om inte så får man bara försöka att söka igen och om jag inte vill är de ju bara att tacka nej men det hade varit riktigt kul att få vara reseledare. Emschan är ju de och hon bara älskar de livet. Aja långt tills dess vi fårse hur de går var iallafall kul och öppna sin mail idag, och att dem va intresserade.

Nee har just varit och tränat helt slut core är riktigt bra asså. Kanske blir vältränad en vacker dag haha. Skämtosido ska äta nu.







Fly away with me . . .

IRRETERAD

publicerat i Allmänt;

Knappt glad min älsklings tröja är typ förstörd så då är jag inte så glad. Den luktar hel skumt vet inte vad som har hänt med den. Aja får ta och tvätta den i en masa sköljmedel, hatar när saker och ting luktar illa.
Aja sitter på jobbet och det är rätt lungt, igår va de ju kårpuben så folk ligger väl hemma och sover. Tråkigt för mig som vill att dagen ska gå fort. För idag är jag sugen på att gå till stan och inhandla ett par byxor fårse vad som sker. Sen vill jag träna coren men det är visst fullt får ringa sen som en galning och ser om det finns någon plats kvar, det hade gjort mig glad. Har även varit hos min fotvård idag och min lilla tå mådde inte så bra, men den läker nog snart.


Ne nu ska jag jobba vidare . . .


Tjingeling

SNART HELG IGEN

publicerat i Allmänt;
Ojoj tiden och dagarna bara springer iväg. Snart helg igen och det blir ingen lugn helg denna heller så vila får bli en annan helg. Fredag blir de kräftskiva med jobbet, tjoohoo de ska bli skojsiigt, bara det stora problemet blir att ta sig ifrån Hertered men de ordnar sig de finns ju Taxi men dock inte gratis. Sen på lördag blir de väl utgång som vanligt Emma känner att hon behöver dansa det var alldeles för längesedan, jag som önska att man kom in på mårtensson men ack ne man skulle vart född 86 då hade man kommit in. Men men får vänta tills nästa år, jag får la hålla mig till moon.
Och söndag så skulle kusinens barn firas så här blir de inget lungt alls. Aja det är kul när de händer saker, man ska inte klaga.

Ne nu ska jag hjälpa till och flytta soffan har ju blivit färdig målat där uppe nu, äntligen så kan jag kolla på TV igen . . .


PussoKram

KVÄLLS SPRUNGIT

publicerat i Allmänt;

Ikväll va jag på sådan informationskväll hos polisen och jag får faktiskt säga de att jag blev lite sugen, så ska ta mig en funderare och kanske söka.
När jag kom hem så satte jag mig på cyklen och cyklade ner till slingan och sprang, riktigt härligt dock väldigt mörkt men dem vita svamparna visade mig vägen dem riktigt lös i skogen. (Fanns ju inget ljus på slingan tycker jag va dåligt)
Sen så fick man lite extra energi när det va så mörkt, hade bra musik i öronen också.
Såg dock inte så bra så sprang i en massa lera och när jag kom hem va jag alldeles lerig.
Jaja får la snart gå och lägga mig, fast idag är jag nästan pigg.




I am thinking, thinking and thinking . . .

COLDPLAY

publicerat i Allmänt;

Godmorgon uppe med tuppen som vanligt när man börjar klockan kvart i nio. Kunde ju sovit längre men det ville jag visst inte. Och vet ni vad jag har glömt att säga en sak. Jag ska till Stockholm och se COLDPLAY de ni, lucky me.
Så nästa torsdags så är man i storstaden, ska bli really nice.
Hoppas även på att vädret blir bra det är altid ett plus i kanten och det är ju inte så kul att köra upp om det regnar och så. Aja det återstår och se.
Idag så ska jag och Svennie till polisen och lyssna på deras informationskväll. Se om det verkar vara något yrke för mig, vi får väl se.

Nu ska jag hoppa i kläderna för att sedan åka till jobbet.

Tjingeling folket !




Nya skivan köptes även i helgen . . .

FUNDERSAM

publicerat i Allmänt;
En fundersam dag idag, ojoj mina tankar är överallt och ingenstans. Ville bara hem ifrån jobbet idag och sova, och inte blev de lättare när vi hade en som va där och kollade hur vi jobbade.
 Aja precis varit och tränat och nu ätit. Mätt som en plätt!
Ska kanske iväg nu men vet inte om jag hellre vill lägga mig och glo på en film.
Är rätt sugen på de. Men fårse kanske joinar Barbara.





Många tankar inga svar ?

OJDÅ

publicerat i Allmänt;
JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT TRÖTT, MEN DET GÖR INGENTING JAG HADE IALLFALL EN BRA HELG . . .
NU SKA JAG BRUMMA IVÄG MED BILEN TILL JOBBET. SÅG TVÅ BILAR SÅ DÅ TAR JAG EN. TRÄNING IDAG EFTER JOBBET, SEN FÅR VI SE OM DET HÄNDER NÅTT ANNAT.

SO HAVE A NICE DAY



I want complaine . . .

SÖNDAG

publicerat i Allmänt;
Och jag mår precis som man brukar göra på söndagar bakis och trött. Varför går man då ut kan man fråga sig? Aja de är iallafall kul och gå ut så det är svaret. Igår va en galen kväll va först hemma hos Barbara drack en massa rosevin. Ojoj sen vidare till p-hill och förfestade med utbytesstudenterna och alla där va helt chockade av att jag kunde skratta HAHA asså jag förstår va  dem menar när jag är stressad och lämnar utbytesstudenter så ser jag nog väldigt allvarlig ut haha. Jaja nu har dem iallfall fått se mig LE . . .  Sen va de stan lite moon och så.
De va en kul kväll men emellanåt så mådde man lite illa ska nog inte dricka rosevin i mängder, hade ingen koll alls på hur mycke jag drack. Bäst med min vanliga flaska haha.

Igår så va även jag och Svennie på utflykt skulle bara bli till märkesbutiken i mellby men de blev till väla fikade och handlade lite, super mysigt.

Och idag har Emma målat sin tv bänk, kommer bevis senare åå fy vad jag har kladdat, jag kan inte göra nått förren jag har färg över hela mig ajaj. Men fick hoppa in u duschen och tvätta av mig efter allt målande. Så nu har jag kladdat färdigt och ska snart fixa iordning på mitt rum lite. Kan behövas.


TJINGELING FOLKS

LÖRDAG

publicerat i Allmänt;

Sikken film Mamma Mia va grymm kan jag ju säg. Det var längsedan man skrattade så mycket ojoj, me like.
men först blev det mat på Harrys tog mig en flikfiletoast riktigt god men svår att äta upp värsta köttbiten.
Sen blev de lite filmtajm på kvällen. Så mycke tvtittande den dagen. JObbet gick också galant de va lagom med folk så man hann med och göra lite annat också.

Och idag är det Lördag och vad händer då?
Jo de blir nog lite festande ikväll och idag kanske det blir en utflykt vi fårse vad som händer.

Ha en toppen lördag iallafalll för det tänker jag ha.


Pussokram


Ibland vill man bara flyga iväg . . .


Hade ju varit bra om Emma Norbäck kunde hitta något och ha på sig ikväll om fallet så blir . . .


GODMORGON

publicerat i Allmänt;

Ja man är upp med tuppen idag, va inte meningen att jag skulle gå upp nu men så är det när man inte kan sova.
Får åka till jobbet lite tidigare bara och fixa lite så det går bra det också.
Igår hände inte mycke jobbade och va på möte med jobbet hmm de va nog inte alltför givande men ibland får man göra saker som man verkligen inte vill. Va hos mostern och hälsade på lite igår me fick god mat, sen på kvällen åkte jag hem till Svennie kollade Idol och snackade allmänt. Nya idol juryn va helt okej men det är alltid svårt att vänja sig vid nytt folk när man är van vid dem gammla. Jao jao ska fortsätta och glo på de tror jag alltid kul och se när folk skämmer ut sig.

Idag blir det bara jobb och träning yippi äntligen. (önsketänkande)

Nee nu kanske man borde göra iordning sig men blev ju trött nu och vill gå och lägga mig igen attans då så typiskt och så typiskt mig.

Förresten på fredag blir det Mamma Mia med madre och madres jobbarkompis plus dotter sen kanske de även blir lite mat på stan very nice tycker jag. Ååå fredagar är ju så bra just nu då man slutar tidigare än vanligt.


Nej men ha en helt underbar dag folket antagligen blir det nog mycket regn, men men vi bor ju i Sverige.


Tjingeling


 


Emma Norbäck - Lamare än lamast . . .


Men jag saknar er liksom kom HEM

VARIT HEMMA IDAG

publicerat i Allmänt;
Imorse när jag vaknade till liv mådde inte huvet eller jag så bra. Va helt slut med andra ord så jag bestämde mig för att vara hemma så har bara legat och sovit och kollat film idag. Va även ute och gick en liten runda med mammsen det var skönt, sen så hälsade jag på mostern och fikade lite. Sen nu så har jag och pappsen gjort hemmagjord pizza mums men är proppmätt nu. Jaja imorgon får det nog allt bli jobb igen har inte tid att ligga hemma. Sen vet jag vilket helvete dem har nu så ville inte varit hemma idag men ibland har man inget val.

Förresten någon som är sugen på MAMMA MIA på bio? Såg musikalen med Sanna för några årsedan i Stockholm och vill jätte gärna se bion så säg till om någon är sugen?





Ha en trevlig tisdags kväll folket!

Lite pics...

publicerat i Allmänt;


Jag och bror



Undra vem som ligger där under?



Svennie



Johanna, Anna och Sanna



Malin och Anna



Snodde lite bilder av Anna ifrån helgen :)



GODMORGON

publicerat i Allmänt;
Jag vill inte jobba jag vill ligga på en strand någonstans i världen och bara ta det lungt, slippa och tänka och lite så.






Have a nice monday