Jag sitter

publicerat i Allmänt;
Ja jag sitter på jobbet och väntar på att de sista gästerna skall checka in.
Jag sitter även och funderar på varför man aldrig är nöjd och varför man alltid skall klaga på allt.
Här va en mamma för en liten stund sedan som checkade in då hon berättade att hennes son skulle köra upp här i halmstad och han gick en intensiv kurs och nu så hade hon precis lämnat honom på körskolan.
 Ja och vi pratade och lite så, och jag sa ju att det är svårt att få uppkörningstid och så, men då berättade hon att han är här för en speciell anledning. Han va med om en tåg olycka för två år sedan och förlorade då båda sina ben och måste därför köra upp speciellt. Jag blev helt rörd. Man vet ju inte vad man ska säg men mamman va väldigt trevlig och glad. Sedan efter ett tag så hade hon hämtat sin son och han kom in rullandes med sin rullstol. Denna killen var hur söt som helst och jag började nästan att gråta när jag såg honom. Här sitter man och har det egentligen det hur bra som heslt men klagar det ska man alltid göra och varför?

Ja man kan alltid fråga sig varför klaga när man har det bra? Ja man är visst aldrig nöjd, och är det verkligen så att när någonting händer är det då man helt plötsligt uppskattar livet?

Nee jag rokar inte filosofera mer, nu ska jag snart stänga och gå hem för dagen :)


Tjingeling på er alla!


Många tankar inga svar!

Nu va det ett tag sen

publicerat i Allmänt;

Ojoj nu va de visst ett tag sedan jag skrev sen sist...

Hmm och vad har hänt sedan sist jag skrev, jo som sagt hade en nykter helg och va chaufför för lite mer än en vecka sedan, är så stolt så :) Sedan så passar jag min gamla häst Kasper nu och första dagen jag passade honom ja då va Louise med och red mycket nice att du ville  följa med, dock va du ju bakis å hade träningvärk men de gick ju fint ändå :P haha...

*Vad har hänt mer jo min granne/barndomsvän fyllde ju 20 den 18:onde juni och de va middag där den 19:onde very nice och tack för god mat :)

*Sen va det invigning på systemet för att inhandla inför midsommar, och Lousie va med på min invigning va ju dock en del som köptes in haha :D

*Jaaa midsommaren började med jobb en hel dag sen hämta upp Lousie för att åka hem till mig för att göra oss iordning. Sen va de vidare iväg för att åka på middag i Gullbranna men när vi kom dock lite sent oups ja då åkte de flesta haha, så vi va bara fyra kvar sen men det va trevligt ändå...Vår midsommar mat bestod av potatis, tomater, gräddfil, knäckebröd och ost...Sedan blev de även jordgubbar i värsta hundskålen haha ....Efter lite mat och dricka ja då hämtade Carolina oss för att bege oss till Söndrum först en visit hos Carro sen så cyklades de hem till Louise där hennes bror hade fest :) Det va mycket trevligt och en väldans massa dricka, men så det ska vara ju. Tack alla för en kanon kväll!

* Lördagen jaa rätt seg men blev utgång ändå, först åt jag och Johanna här, det blev greksallad sen bar det av till Anna W....Kvällen var kanon och vädret med, det var bara i slutet det kaosade sig lite men det va lungan :)

* Ja och nu är det ny vecka just varit hos mostern och kusinerna i skedala och ätit, sedan har vi varit ute och gått med två super söta chihuahuor, vill ha en ..Sedan så pratade vi en massa minnen som de blivit nu ifrån Mallis, usch vad man vill tillbaka de va galet kul  :) Älskar dig kusinen...

Nee nu ska jag sova man börjar ju 06.30 imorgon yippi!

           

Inte de vackratse bilderna haha, Lousie jag vill ha dina med jag glömde ju fasiekn ta kort, oups!


Nee natti natt nu alla sov så gott :)


XXX

Bilder ifrån 9 juni :D

publicerat i Allmänt;
                             


Lite bilder ifrån 9 juni min 20 årsdag hemma hos Carolina :)

Inte de vackraste bilderna, haha . . .






8.9.10 juni

publicerat i Allmänt;

Det var TRE mycket intensiva dagar som gick och jag hann inte ens tänka!

Men å andra sidan så har jag inte hunnit tänka så mycket på sistonde...

Hmm 8 juni iallfall då va de jobb och sen snabbt till stan för att hänga blommor kring studenterna, blev dock förbannad för fick bara tag på en fin blomma som jag skulle hänga runt halsen för de andra tog slut, så de andra blev inte så bra, jaja tanken som räknas iallfall :P Sen så va mostern å kusinerna här för att fira mig lite..Sen så bar det hem till Louise för att gratta henne till studenten, där blev de mat å tårta mycket gott :) Tack för att jag fick komma!
Sedan efter de så drog jag och carro in till stan satt på lite olika uteställen very nice :)

Sen så kom dagen den 9 JUNI ja dagen då jag fyllde år ja man blev ju hela 20 år, så nu får man äntligen gå på systemet men blev dock ingen premiär den dagen för dricka hade jag så det räckte hemma men snart så..
Denna dagen blev väldigt speciell inte som de andra födelsedagarna.... Denna dagen blev de först en snabbis på stan sen stranden och sen tillslut så blev det lite party hos Carolina och tack folk för fina pressenter och ett speciellt tack till Carolina som kunde fixa för mig hihi :) En super nice kväll...Dagen blev speciell på de sätt att alla hade firat mig på nationaldagen och så hade man redan fått alla pressenterna p g a mamma och pappas flytt, sen de andra åren man fyllt år ja då har det nästan varje år varit skolavslutning, och förra så fyllde man ju år på sin STUDENT :D

Pressenter jag fick: Kamera + tillbehör, steninge slott fat, en vatten bringare, tavla, öronhänge, halsband, pengar, En tavla som Johanna gjort till mig,  och Anna Lars hade gjort en super fin citat bok med alla mina citat haha jaa oj vad man säger mycket, typ spa kit eller nått va de av Carro och lte sådant. hmm ja de va väl de. Tack så hemskt mycket alla !

Den 10 juni ja den dagen som Mamma och Pappa packade ihop sina saker för att flytta till KOREA, ja pappa ska ju jobba där i ett år och mamma följer med. Men mamma kommer hem i November igen för att sedan åka tillbaka i Februari men jag och min bror vi åker i slutet av September för att hälsa på, och jag längtar verkligen dit :)
Iallafall jag micki och Victor körde dem till Kastrup och det va väldigt TUNGT att lämna dem, ja de blev som sagt en del tårar:(, det blev visst jobbigare än vad man hade tänkt sig. Och nu ska man visst klara sig själv här hemma ett hus alldeles för sig själv men man ska visst städa, tvätta, handla ja en massa ska göras nu men de ska jag allt fixa broren får allt hjälpa en...



Jaja de va dessa dagar och nu har det gått en vecka

Nu ska jag köra till hylte och hämta folk, jag är nykter ikväll kryss i taket haha. Nu hade mamma blivit glad om hon va hemma :P

Ha d nice alla och ska lägga upp bilder ifrån i Lördags :)

Puss puss

JAaaaa

publicerat i Allmänt;
Ja de va sista helgen då kan man ju säg, ja sista som man spenderade med sina föräldrar för om en vecka vid denna tiden ja då kommer man att sitta här alldeles ensam med brodern och inga föräldrar på 4 månader. Sen efter 4 månader ja då beger jag mig också till syd Korea där pappa jobbar och efter ett tag där så reser jag vidare. Ja vi får se hur allting sluta!

Helgen har varit bra dock jobbat hela och igår va det middag hemma hos Karoline de va super mysigt och väldans god mat. Sedan så bar det av till stan vilket man kunde ha struntat i, satt på pios uteservering och sedan vidare till B&B för att man ville dansa men ack ne det va bara dålig musik där. Så de blev hemfärd vid två och mat på pastavagnen....

Nee nu är jag helt slut jobbat 8 dagar i rad nu och har endast 5 kvar usch säger jag bara, så ska ta och vila nu ...
 
Förresten va ute i Tylösand och kollade på balen ååå så fina alla var, ni får ha en topppen kväll och natt. Kan ju säg att jag är sjukt avundsjuk :)

Tjingtjing

                          


Lite bilder ifrån Lördagen