Jobb El i Jobb

publicerat i

Ojoj vad man jobbar, man gör iallafall nagot vettigt! Denna helg spenderar jag uppe pa Pio Cc. I veckan sa har man ätit årets första Julbord da vi hade julmässa på jobbet. hm lite tidigt men det är ratt kul ändå . Ciao

Höstiga Dofter Och Färger

publicerat i Allmänt;
 
Sverige är så sjukt vackert nu på Hösten, jag älskar alla härliga färger och doften som är utomhus.
Jag längtar tillbaka mycket till hösten då jag befann mig i Korea, jag får ofta flashbacks. Då jag ofta stöter på dofter som luktade precis som i Korea.
 
- Ibland Bara Älskar Man Livet -

Vilken Helg!

publicerat i Allmänt;
Har haft en Grymt bra helg som sätter sina spår en måndag som denna. Jag är sjukligt trött så jag hade gärna stannat i sängen idag. Fredagen började med att "Stallgänget med respektive" kom hem till oss dem hade med sig planka så det åt vi och en mumsig kladdkaka al la Special som Martina hade bakat. Satt och pipmlade vin och pratade bort denna fredag. Hur bra fredag som helst. Lördagen började vi med att åka ut till skogen för attt hitta lite Svamp men denna gång va det inte så lyckat, vi hittade inte mycket utan hade med hos älgaloppor hem istället. Eftermiddagen spenderade jag i sadlen och när kvällen kom så va vi några tjejer som åt Pasta Fantastico. Sen så pimplades det vin och lite irish på de. Sen blev kvällen längre än vad man trodde mer folk kom och det blev dans i soffan och på stolarna. En bra kväll som avslutades med 10 minuter på Mårten sen så blev det hem och röjja upp i lägeneten. Söndagen kom och man va tröttare än tröttast, mammsen kom med bröd ifrån konditoriet och dagen fortsatte med härlig promenad ute i det härliga höstfärgerna. Kvällen igår avslutades med Beck och att laga mat till den kommande veckan. Nu är det ny vecka och nya tag med både ridningen och livet, sen så får vi ju inte glömma och säg de att vi drog hem lite pengar på V75 i lördags. Goa pengar som aldrig är fel att ha!
- Vardagsrummet blev dansgolv med 90 tals låtar -
 

Te Drickande Gör Det Svårt Att Sova

publicerat i

Kul att man inte kan sova för att man druckit te, tydligen så påverkar de lilla koffeinet en. Aja får ta upp en bok snart om jag inte kan sova. Natti Natti säger Gisen iallafall då han redan sover!

You Make Me Happy

publicerat i Allmänt;
Nu äntligen efter mycket hjälp ifrån Karro så börjar det släppa för mig och Bullen i markarbetet. Det tar sin lilla tid innan man kommer tillbaka i sadlen efter så många års uppehåll. Men nu börjar det äntligen att kännas bra.
Så nu är det bara till att kämpa vidare så att det går bättre och bättre.
 
 
- Jag kan fortfarande inte förstå att du finns i mitt liv, någon kanske ska väcka mig ur min Största Dröm? -

My Friends Make Me Happy

publicerat i

Efter en regnig men härlig helg med tävling god mat och härlig promenad så vill jag bara säg GodNatt mina vänner och jag vill även säg att mina vänner gör mig så otroligt glad, Life Is Good!

Härliga Kvällar

publicerat i Allmänt;
 Det blev en härlig kvällspromenad med S.Svensson igår. En helt underbar kall kväll va de, äntligen lite höstväder. Sen så gick vi hem till Wester för lite kvällsfika, så det blev en riktigt lyckad kväll.
Så nu hoppas vi på att vädret kan hålla i sig utan regn, men regnet verkar redan komma imorgon.
 

Lördagen Den 121006

publicerat i

Mammsen kom med Frukostfrallor ifrån Fribergs konditori imorse, så vi åt först lite frukost sen så gick vi upp på Berget för en promenad. Nu har jag skurat både kyl frys och ugn. Känner mig riktigt duktig. Sen ska man till Bullen och rasta honom, sen blir det hem till mammsen och pappsen ikväll för lite mat. Ha en bra lördag folket, det ska jag iallafall ha!

SkogsTur

publicerat i

Ikväll red vi ut i skogen, Haikon Taikon va de kan man säg. Nästan likadant som när man hade Ponny haha. Men det va en riktigt härlig kväll med härliga färger på träden. Vill ha mer av de höstiga kvällarna utan regn!
GodNatt på Er!

Stockholm I Somras

publicerat i Allmänt;
I Juli månad så tog vi en tripp till Stockholm, till ett väldigt kallt Stockholm. Man kunde tro att det va höst då det regnade nästan hela helgen. Men några härliga bilder fick vi med oss hem ändå!
 
- Älskar Härliga Stockholm -