Snart slut på år 2007....

publicerat i Allmänt;

År 2007 börjar lida emot sitt slut och jag kan inte säga att detta året inte har varit bra för det har de =)
Det är klart vissa saker ångrar man men man får tänka så att de va säkert meningen att det skulle hända.

Våren ja vad hände då?Jo det var väl nästintill en helt vanlig vår förutom att mamma och pappa planerade mycket inför sommaren då de flyttade till Korea. Annars va det en massa jobb och festande. Ja just de jag åkte ju upp till Tandådalen med Carro för att åka lite skidor de va trevligt. I slutet av våren det vill säga i början av Maj  så stack jag och kusinen till Mallorca. Och det är en resa som jag aldrig kommer att glömma, helt underbar!

Sommaren började med att jag fyllde 20 hela år och dagen efter så flyttade mamma och pappa till Korea för ett år framöver. (mamma är dock hemma nu, men åker snart igen). Sedan blev det en helt galen fest sommar, konstigt nog när vädret va så dåligt. Men det hindrade inte oss, vi festade som aldrig förr. Och denna sommar jobbade jag som aldrig förr me så jag fattar inte riktigt hur allt gick ihop.

Hösten/Vintern hösten började med en massa jobbande sen va det september helt plötsligt och då va det dags att ta farväl till alla vännerna, för då åkte jag till KOREA för att hälsa på mina föräldrar. Väl där fick man uppleva en massa nytt sen blev det Kina och efter 5 veckor åkte mamma och Victor(min bror) hem till Sverige och jag stannade kvar med pappsen. Då kom vi in i vintertiden ja då stack jag och pappa till Thailand i två veckor och nu sitter jag här hemma i tråkiga Sverige igen då efter 2.5 månad hemmifrån. Har varit hemma i snart 3 veckor tiden går så fort, precis som detta året har gjort.
Men detta året är ett år som jag sent kommer att glömma, OJOJ säger jag bara!


Nyåret firas imorgon på en stor stor fest. Det blir jag, Karoline och Sanna som ska på denna fest. Känner ju ingen men vad gör de? man lär alltid känna nya.


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA


........OCH VAD HAR 2008 ATT ERBJUDA PÅ TRO? hmmm vi får väl se.




-Tack alla ni som gjorde mitt år helt underbart.


JUL JUL Å JUL

publicerat i Allmänt;
Oj nu var det visst ett tag sedan jag skrev. Jag har verkligen inte orkat skriva något sedan jag kom hem.
Det som har hänt ja det har varit jul.
Julafton var kanon bra vi va uppe hos kusinerna i Skedala, synd bara att pappa inte var med. Men han va ju i Korea.
Sedan så va det Juldagen, den blev också väldigt lyckad. Det började med förfest hemma hos Carolina sedan blev det stan GASTONS + MOON roligare än väntat.

Annars har det inte hänt så mycket. Va och tränade nu ikväll så jag ska hoppa i duschen nu. Kommer upp lite bilder sen ifrån julafton.


Pussokram

Hemma

publicerat i Allmänt;
Ja nu har man tyvärr kommit hem till tråkiga Sverige, jag kom natten till Tisdagen. Flygresan gick så bra så men blev dock förbannad när jag fick dra upp alla mina saker i säkerhetskontrollen i Frankfurt, och det var ju inte lite saker jag hade med mig i hanbagaget. Aja jag var inte den enda, dom tog rätt många.
Mamma, Victor och Emelia var och hämtade mig i Svågetorp. Sedan så har det varit roligt att träffa alla andra här hemma.

Thailand har jag inte hunnit berätta så mycket om förutom att allting är underbart där.
Vi körde jetski och slappade mest på stranden. En dag så va vi ute på speedboat tur till Phi Phi, Maya Bay, Monkey Beach och en till Ö, kommer dock inte ihåg namnet. Båtfärden dit var hemsk jag va riktigt rädd kan jag säg, det var nästan cirka 1 m höga vågar, och jag som ogillar havet när det är en massa vågor och man sitter hjälplös i en liten båt då blir jag väldigt rädd. Men hemfärden var som tur mycket lugnare.
Det var väldigt kul att se dessa platser men nackdelen var FÖR mycket turister, men det är sånt man får ta.
Annars var allt kanon underbar mat och allt. Så jag ska tillbaka till våren utan tvekan, ska bara få ihop lite mer pengar.

Nu i veckan har jag börjat jobba på KÅREN igen, fikat med Karoline och träffat lite annat folk. Så roligt att träffa er igen. Igår blev det lite party dock inte så mycket alkohol för mig(har ju inte druckit på 2,5 månad, tro det eller ej men det är sant) det blev lite vin och en cider. Men jag måste säg det,denna stad är för tåkig, va knappt något folk ute så nu har jag bestämt mig,ska inte ut förrens på juldagen.

Nu ska jag nog ta mig en promenad i det kalla vädret.
Ha en kanon bra söndag alla.


Pussokram

Hejdå KOREA!

publicerat i Allmänt;
Pappa åkte till jobbet för cirka 30 minuter sen, det va jobbigt och säga hejdå som vanligt. Nu när jag inte kommer att träffa honom på några månader. Men jag hoppas på att det bara kommer att bli 2,5 månader sedan är jag tillbaka här igen. Imorse när jag vaknade kändes det faktiskt som JUL konstigt nog. Och nu sitter jag och kollar ut igenom fönstret här när barnen ska gå till skolan, det ser faktiskt riktigt mysigt ut och kallt är det med.
Nu ska jag snart äta frukost sen fixa det sista, sen så går min buss här ifrån basen klockan 10.30. Planet lyfter 14.25 koreansk tid hemma är den då 06.25.

Jag kommer att sakna detta livet jag har här.


Bye Bye KOREA



-Kommer att sakna dig PAPPA!



image289
Familjen+Micki i sommras, dagen då mamma och pappa åkte till KOREA.

Hemfärd

publicerat i Allmänt;

I fredags kom jag hem ifrån Thailand och befinner mig just nu i Korea som innan. Men imorgon då bär det av hem till Sverige. Det blir en lång flyresa imorgon och jag hoppas allting ska gå bra.
Det jobbiga kommer att vara att lämna pappa här över jul och allt, men som tur så har han de andra svenskarna här. Alla ska ju fira JUL uppe i PANMUNJOM men jag kommer att sakna honom mycket.

Nu ska jag ta och umgås lite med min far, datan kan man sitta vid när man kommer hem!


Vi ses snart alla där hemma


Pussokram


image287
Pappa och jag



-En Emma Norbäck är påväg hem

Paradiset

publicerat i Allmänt;

Nu ska man snart aka hem ifran detta underbara land Thailand. (Enligt mig ar detta da PARADISET)
Pa fredag lyfter planet till Korea, dar jag ska packa ihop mina saker for att pa mandag fara hem till Sverige.
Pa ett satt vill jag hem men pa ett annat inte. Borjar nastan fa angest av att aka hem.
Har i Thailand skulle jag kunna stanna lange, allt ar sa bra har och folket ar hur trevliga som helst kommer verkligen sakna det. Men forhoppningsvis kommer jag tillbaka till varen igen.
Ska beratta sen de jag har gjort, men hinner inte nu.
Tiden pa datan gar snart ut.


Ha d kanon allaihopa!


Pussokram