Min Fina Bulle

publicerat i

Hur underbart är det inte att få höra fåglarna kvittra när man ska sova. Jag bara älskar de... Idag så har jag hoppat för Peter Eriksson allt gick verkligen kanon bra. Jag och min lilla Bulle börjar få till saker och ting! Jag kan inte ens förklara med ord hur glad jag är över att jag har denna underbara varelse i mitt liv, det va verkligen bara en dröm innan. Att jag dessutom skulle få en sådan här fin häst ja det fanns bara i mina drömmar. Men nu har jag honom och vi ska träna träna träna så att vi blir bättre tillsammans. Nu ska jag somna in till fåglarnas sång. Natti Natti!

Drömmer mig bort

publicerat i

Nu ska jag släcka ner mobilen för att få lite sömn, så att man orkar med en ny dag imorgon! Antagligen en regnig dag för just nu öser det ner utanför fönstret. Ganska mysigt när man ligger här inne och ska sova. Älskar lugnet och att höra dropparna falla ner på löven . . . NattiNatti

Grillkväll

publicerat i

Martin hade fixat grille ikväll, han är verkligen kär i sin grill haha. Nej nu ska jag sova NattiNatt

El Estockholmo

publicerat i

En Helg i Stockholm med mina tjejer i sommar är ju bara ett måste. Eller framåt hösten, måste försöka få in ett datum då vi alla kan. Längtar tillbaka så för 2 somrar sedan när man ser tillbaka på de härliga bilderna som vi tog där uppe. Ciao!

Varma Vindar

publicerat i

Efter en dag då man äntligen känner att värmen är på gång. Så ska jag ta och sova lite, imorgon så har jag en ledig dag. Men det blir stallet, tävling med karro och sen röjja här hemma. Så jag säger GodNatt Nu!

My Big Dream

publicerat i Allmänt;
Jag vet att jag tjatar men min stora Dröm gör mig så lycklig just nu, eller det gör han iofs alltid. Snart så har han varit min i snart ett helt år och jag kan fortfarande inte förstå de. Nu börjar en ny tävlingssäsong, så här ska det trimmas en massa!