There Is No One Like U

publicerat i

Tung dag idag då vi tog ett sista farväl av min lilla Mormor! Många tårar men en otroligt fin begravning. Sista farväl låter så hemskt jag vet ju att du är med mig hela tiden. Ja mormor vi ses i Nangijala och glöm inte att hjälpa mig när jag behöver hjälp, det har du alltid gjort!

Flowers

publicerat i

Har fixat med lite blommor inför morgondagen i alla olika rosa nyanser. Jag bara älskar blommor. Men imorgon kommer att bli en tung dag en dag jag sent kommer att glömma . . .

OnsdagsLyx

publicerat i

Ibland får man lyxa till det lite mitt i veckan. Så ikväll fick det bli räkor med både Öl och vin. Och nu ska man snart ta och sova lite. Nattinatti världen!

Monday

publicerat i

Då va denna måndag snart över, motionerat 3 hästar. Känns i hela kroppen kan jag säga. Men det är en härlig känsla. Nu längtar jag bara efter våren, jag vill ha de härliga vårkvällarna. Jag vill slippa o frysa som man gör nu! Nej nu ska jag sova. Natti Natt

I Am Sailing

publicerat i Allmänt;
Redan fredag, en vecka går snabbt . . .
Solen börjar lysa igenom nu, dem har ju faktiskt lovat bra väder i helgen eller?
Jag hoppas iallafall på sol, en STOR sol!
Ska snart ta mig upp till stallet och rida lite.
 
-Ha en fin dag allihopa-
 
 

Nebo Bus

publicerat i

Karro åkte till New York idag, inte alls avis. Så jag hämtade Nebo hos henne imorse så han och Hugo har lekt idag. Vi har varit ute på promenad, sovit lite och varit i stallet. Sen så lämnade vi hugo hos karros pappa. Hugo snarkar redan helt slut nu, härligt när man vet att dem varit igång hela dagen. Sov gott alla det ska jag försöka göra!

Du skiner på oss idag

publicerat i

Solen skiner med sina finaste strålar på oss idag. Frukost premiär utomhus, helt galet härligt. Snart ska man upp till stallet och sedan så blir det en härlig promenad ute vid havet. Musiken idag är Queen på högsta volym!

2013-03-01

publicerat i

Denna dag kommer alltid att kännas väldigt speciell, idag va den dagen då du flög iväg Mormor lilla. Men jag vet att du alltid kommer att vaka över oss. Men inget blir sig likt utan dig, hur kunde allt gå så snabbt? Det är overkligt. Men vi kommer alltid att skratta och minnas dig speciellt dina galenheter. Galnare människa får man leta efter. Jag älskar och saknar dig alldeles för mycket redan . . .Lilla Mormor Vila I Frid nu, vi ses snart igen!

Strength Feeling

publicerat i

Just nu är livet en mardröm, jag vill att någon bara ska väcka mig och säga Emma det va bara en dröm. Hela dagen har spenderats uppe på sjukan. Kom precis hem till barndomshemmet för lite sömn. Känns tryggt och sova här nu när allt är som det är. Märkligt att en plats kan kännas så trygg. Dagen idag har ändå känts som om det sprungit iväg märkligt nog när man varit där man har varit. Annars så fyller lilla lillebror år idag, Grattis på dig min älskade bror.....Tillsammans är vi STARKA