LÄS

publicerat i Allmänt;
Hinner inte blogga här, men LÄS GÄRNA MIN RESEDAGBOK ist, Norback heter jag där. Ska till Kina på Måndag =)
Hejsvejs och ha en toppen helg alliohopa.
Festa nu lungt utan mig =P




PUSSELIPUSS PÅ ER




image243

Framme

publicerat i Allmänt;
Äntligen är man framme, har dock varit här i två dagar nu. Landade den 25 sptember ca 11.20 och resan gick hur bra som helst.Mamma och Pappa befann sig på flygplatsen och hämtade oss, och det var hur underbart som helst att få träffa dem. Vi åkte buss ifrån flygpalsten till ett hotell utanför denna Amerikanska basen vi bor på, för att sedan ta taxi in här. Denna basen vi bor på är lika stor som Söndrum och man måste ha ett speciellt ID kort för att komma in här som vi har fixat idag. Och för att gå in på basen måste man alltid visa sitt ID kort annars kommer man inte här likaså när man handlar i affärena här måste man visa sitt ID kort och ett annat kort. Så det gäller att inte tappa bort detta kortet.
Hittills har vi inte gjort så mycket, gått runt och kollat lite, varit på middag hos generalen och ikväll va vi ute och åt på Seafood mycket gott. Man har varit ganska seg så det är därför vi inte gjort så mycket. men imorgon ska vi nog åka på marknad sedan ska jag och mamma träna, det lyxigaste träningsstället jag någonsin har varit på. Behöver inte ha med någonting när man går dit bara sina kläder och träningsskor såklart, annars så finns allt där. Finns bassäng man kan simma i, jacuzzi inomhus och utomhus och ångbad, sjukt fint går inte ens att beskriva.
Men nu orkar jag tyvärr inte att skriva mer, men om ni vill veta lite mer så gå in på min brors blogg www.victornorback.blogg.se han är en stjärna på att skriva. sedan så finns min resedagbok NORBACK.

Ha det nu toppen allihopa



image241
 

Sista kvällen

publicerat i Allmänt;
Igår va det sista party kvällen, och den va seg till en början men sen kanon.. Jag och Sanna Svensson befann oss på Mårtensson nästan hela kvällen, the Innebandy killar fixade in oss tackar så hjärtligt =) Va en sväng på moon också men vet faktiskt inte varför hum lite knäppa e vi allt. Aja en kanon kväll som började segt. Men jag fick som jag ville nu innan jag åker, ville ju in på Mårtensson och dansa och så blev det också.

Idag Söndag har varit en lång dag ändå, trodde tiden skulle gå fortare men ack ne, tur de iofs har ju haft en del att göra.  Men kollade iallfall på Svensson Svensson idag alltså jag bara älskar det programmet haha. Aja sen så bakade jag äppelpaj Nanna, Bella och P kom hit och sa hejdå och så fikade vi ju lite såklart =) Very nice och tack så mycket för ni kom. Sen så va de hem till mostern åt där och sa hejdå. Sen nu ikväll så kom Karoline hit och efter ett tag kom en Johanna.Satt och pratade och lite så och så sa dem me hejdå såklart. Och nu sitter man här inte alls många timmar kvar. Halv nio imorgon så kommer taxin och hämtar oss och 09.04 så går tåget ner emot Kastrup, 15.15 lyfter planet emot Frankfurt sen byta där sedan går nästa 17.55. Sen så ska jag uppdatera när jag väl kommit fram.

Nej nu ska jag fixa det sista, och förresten har resedagbok också heter "Norback" men kommer visserligen skriva här med om ni har lust att följa min lilla resa =)

Ha det nu underbart alla här hemma, och ta det lungt nu när jag inte infinner mig i Sverige.
Och gör för guds skull inget som jag inte hade gjort =) 


Tjingeling på er




-Mamma och Pappa det är nära nu.......



Ibland kan man bara inte hålla inne sina tårar, jag kommer att sakna er alla så sjukt mycket.
Jag bara älskar mina vänner så sjukt mycket.
Men jag kommer tillbaka




image240

Jag knaset will be back, och då ni..............!





Sista helgen!

publicerat i Allmänt;
Idag är det Lördag och man är inne på den sista helgen nu....
Allt känns otroligt bra, va på stan idag med kusinen min vi åt lite kines mat och gick på stan, men hitta nått de gör man inte här så det ska bli otroligt skönt nu...Lite annat än bara Halmstad.
Hittills har jag bara tvättat upp alla kläder och ska ta och börja packa snart men det är så otroligt tråkigt aja får ta och göra det sen. Behöver ju trots allt inte ha med mig så mycket saker, ska ju handla där =)

Sen ska man hema till mormor och äta fläsk, ååå så gott jag bara älskar det. Bäst att äta äkta svensk mat nu de sista. Och ikväll blir det lite party Kareoke hemma hos Carolina.

Igår firade jag min dag med en pizza, fick bra svar på allt så jag blev lycklig =)


Nej nu ska jag ta och vila sen packa ....

Ha en kanon kväll alla! Det ska jag iallfall föröska ha ...Puss och Kram

?????

publicerat i Allmänt;

Varför är saker och ting så konstiga ibland?
Önskar att vissa saker inte ens hade hänt....
Men de va väl såhär de skulle bli...
Som det har blivit?


image239
Jag saknar dig sjukt mycket, och vill ha dig tillbaka!




Sista veckan

publicerat i Allmänt;
Nu är man inne på sista veckan och det är redan Onsdag, tiden går så otroligt fort. Onsdag idag och snart är det helg och sen är det måndag och då är jag påväg till Korea, det finns så mycket jag skulle behöva göra innan jag åker men allt hinns inte med. Men så är det.
I måndags så va jag på bio med min Anna wester som är hemma ifrån Oslo men idag så åker hon tillbaka. Vi var på "Underbar och älskad av alla" det va helt okej den filmen, bara att jag får panik när det är sådana filmer som dem gör bort sig i hela tiden, det är så hemskt. Men den va kul!'
Sen så körde jag hem Anna och vi satt i min bil i 1 h och bara pratade, det såg nu helt sjukt dumt ut två stycken satt mitt i vägen. Det va ju ändå ingen trafik på den vägen men ändå. Vi hade väldigt trevliga samtal haha.

Igår så va jag hemma hos Sanna i hennes nya lägenhet den va så fin så, jag vill också flytta nu och ha mitt eget. Så härligt de hade varit. Men nu ska jag faktiskt ut och resa först. Var iallfall väldigt kul och träffa Sanna igen, blev ju en massa prat om man säger så =)

Idag så måste jag nog åka och fixa ett par svarta byxor tills imorgon men jag fårse om jag orkar annars får de bli dem gamla byxorna men jag HATAR rent utsagt dem byxorna jag har men vi fårse. Ska ju jobba på mässan imorgon och ha hand om maten och serveringen, så behöver se fräsch ut =P Agnetha är ju inte här så jag tar hand om det själv =)

Sen så ska man träna idag med, spinning med Bella och Nanna Tjoohoooo kan man ju säg eller kanske inte. Spinning är inte det roligaste men skönt att få anstränga sig lite!


Nej nu ska jag fortsätta jobba =)


Tjingeling

Kvällen

publicerat i Allmänt;

Hade lite avkedsmiddag här igår. Gjorde dock bara tacos för mer avancerat orkade jag inte, sen blev det glass och kokade frusna hallon till glassen, sjukt gott är det =)
Satt här och drack lite sen så bar det in till stan, det blev moon men inget folk alls i början men sen blev de lite mer men de va jue inte för kul där. Bättre än B&B men inget slår Mårtensson. Aja en helg kvar nu och de får vi se om jag går ut eller ej. Är faktiskt riktigt  trött på att gå ut nu. Aja trevligt va det iallfall igår. Lite bilder kommer nog sen.

Idag har jag bara legat i soffan hela dagen och sovit men funderar faktiskt på att gå ut och ta lite luft det kan nog behövas. Har en hemsk vecka framför mig, mycket som ska göras innan resan nu. Ojoj vad jag saknar mamma och pappa, helt sjukt.

Ska gå och göra något vettigt nu.

image237
Mamma, Victor och Pappa





-Jag förstår mig inte på dig

20 år igen + avskedsfest

publicerat i Allmänt;
Igår på jobbet var det säga Hej då till Sandra i receptionen som har vikarierat för Fredrik sen så firade dem mig att jag fyllt 20 år i sommar. Bara sisådär 3 månader sen men bättre sent än aldrig eller hur är det men säger =)
Blev tårta och en jätte fin pressent, fick ett super fint snö halsband blev så glad så, jag som älskar smycken.
Dem sjöng för mig och allt det kändes som om man fyllde 20 igen =)

Jaja nu ska jag åka och inhandla lite mat och så, för ikväll så blir det lite avskedsfest här hemma tänkte jag. För nu är det ju endast 8 dagar kvar tills jag åker tjoohoo jag längtar verkligen. Så nu ska jag till systemet sen handla mat!

Alla får ha en toppen kväll, för det ska jag ha =)


PUSSSSSSSSSSSSS PÅ ERRRRRRR

Tvätta & städa

publicerat i Allmänt;

Si sådär tusen saker att gör nu innan man åker.  Om det inte är det ena så är det de andra.
Jaaa i helgen så får man tvätta som bara den alla kläderna ligger nog mer utanför gadroben än i den =)
Sen så ska jag ta och börja packa så smått orkar, inte ha allt tills nästa helg blir tillräckligt att göra ändå.
Aja dagen har väl varit lugn och skön ända tills nu precis, tänkte att jag skulle vara duktig och åka och träna. Ingen bil nyckel hemma till Volvon och min moster hade den andra bieln. Men så hittade jag en extra nyckel och låser upp bilen ist för att använda den dosan man låser upp med och bil helvetet tjuter som bara den så ja det va ju bara till att strunta i och träna så jädrans typiskt är sjukt arg nu. Men men får la ta och städa här hemma istället. Blir la lite avskedsfest här hemma till helgen, så får ju göra det lite fint, för just nu kommer man nog inte in i detta huset =) Ha ha nee så farligt är de faktiskt inte, bara i tvättstugan....


Nej nu ska jag ta och städa och ta tag i min tvätt lite tjing tjing
   

image235







 


KÅREN

publicerat i Allmänt;

Kom just hem ifrån Kåren ja vi danasde en massa jag Emelie, Malin och Johanna ojoj. Men usch jag so trodde att där skulle vara en massa med kul folk men ack nej inte alls någe kul folk. Så nästa ONsdag blir de banne mig inte KÅREN. MEn det spelar ingen roll, jag går inte under för de nu har jag varit där också sist jag va där va antingen måndagsklubben eller Lussevakan dock ett tag sen. Mewn inget slår Lussevakan sjukt kul. Aja man ska inte klaga synd bara att inte samma folk va där nu som va så sjukt kul. Nee nu ska jag ta och sova  helt slut nu.....Snart åker jag ska bli så skönt så ojoj jag längtar som bara den.



-Varför blev det på detta viset?






Natti natt

Sitter, sitter och sitter

publicerat i Allmänt;
Sitter här och ska snart sova, men jag vill verkligen inte sova. För mycket tankar i huvudet just nu. Men blir ju iofs inte bättre av att sitta här. Borde nog sova för har ju försovit mig två dagar i rad men har banne mig inte kommit försent men vaknat 08.20 två dagar i rad nu och sen börjar man 09.00 men jag har klarat mig man får bara ta och äta i bilen påväg till jobbet. Aja KÅREN imorgon kväll?
Hmm ja det får nog ta och bli det snart åker man ju.

Aja God natt på er alla... Puss och Kram


-egentligen så förstår jag ingenting?

MÅRTENSSONS

publicerat i Allmänt;

Dagen igår

Jag hade planerat att jag skulle ut och springa, tänkte att jag måste verkligen börja nu men så ringer Malin och säger att hon kunde hänga med mig till stan en sväng så då blev de det istället. Blev fika och strosa runt lite på stan mycket trevligt faktiskt. Sen vid tre så var det kalas för Lucas fyllde 4, så då va det att åka hem till Mikael och Cynthia. Det va väldans trevligt god mat och sånt =)

Sen så va det hem tog med mig Malin påvägen sen så gjorde jag iordning mig för att sedan åka in till stan. Vi va i Karros syrras lägenhet och vi alla va nog sjukt sega satt och  kollade tv, blev lite fotboll med dock 0-0 ikke bra. Kvällen va rätt seg ingen ville dirket ut bara jag typ =P
Skulle egentligen ner och träffat Cynthia med och vara med dem men så blev de ej. Kom iallafall ner till stan och jag sa det jag ska inte till B&B eller nått i dem kvartern där B&B ligger jag ska in på annat annars åker jag hem.
Det blev att jag stannade för att Cynthia va så otroligt snäll så hon fixade in oss på Mårtensson, och så kul vi hade de helt sjukt.
Det var hur skönt som helst att få dansa till riktigt musik igen =)
B&B släng er i väggen. Och tack så jätte mycket Cynthia för att du fixade in oss =)
Men sen kan man ju skratta åt en annan sak jag har aldrig varit med om killar som är så desperata som dem va på Mårtensson shit säger jag bara till och med värre än turisterna är på sommaren, men kul va det ska inte klaga=)

Idag så blir de slappe dag, ska till mostern senare och äta och nu ska jag nog bara ligga i soffan och sen ut å fixa lite, fint väder ju =)


image234
Sen midsommar, för det räcker ju säkert inte med en flaska för mig =P




Tjingeling på er alla

Only seventeen days left!

publicerat i Allmänt;

Sitter här hemma alldeles ensam just nu brodern är hemma hos Micki och där ska han vara i natt. Tur att man inte såg den filmen idag "Parfymen", för den va hel knas jag Johanna och Malin kollade på den igår. Kunde ju dock sova i natt men fy fanken han mördade ju en efter en inte för trevlig. Kan ju inte direkt rekommendera filmen, första timmen var sjukt seg men andra timmen då hände de lite så då va den nästan bra.
Nog skrivet om de idag så har man jobbat som vanligt, sen så åkte jag och Farmor till Ullared köpte lite "bra och ha saker" nu tills man ska åka, endast 17 dagar kvar, det känns helt underbart. Kommer dock sakna många men ni finns ju kvar = )
Iallafall så blev det Laxbutiken på hemvägen så gott de va, fortfarande väldigt mätt.
Sen så tog jag mig en promenad när jag kom hem, så skönt de va.
Det är hur skönt som helst att gå ut och gå speciellt nu när HÖSTEN nästan är här och det är sådär kallt på kvällarna och luften är så otroligt frisk. Men det är också även många minnen som dyker upp i huvet, hösten är verkligen speciell för mig. Nu väntas bara Gula, röda, oranga löv hoppas jag hinner att se några innan man åker =)
Satt och kollade lite i min gamla kalender innan, för det tycker jag kan va rätt kul och se vad man gjort under året =P
Hittade ett datum och det var den 3 augusti förra året, ja de va den dagen jag lämande min älskade lilla "NASSE" alltså min lille häst. Fy sikken hemsk dag det va, många tårar under den natten hade verkligen en klump i halsen hela dagen. Tänk så fort tiden går ändå! Jag kan inte fatta det. Men som tur så har jag ju träffat han lite och så emellanåt och det känns väldigt skönt. Men sakna dig det gör jag hur mycket som helst. Ska ta och hälsa på han nu innan jag åker me, tänkte lämna lite äpplen som farmor har hemma i trädgården det brukade han alltid få =)
Sen var det ju såklart en massa annat kul som också hände men det behöver vi ju inte nämna här  =P

Nej nu ska jag ta och kolla lite TV sen så blir det till att pusta!



God natt alla goa människor !



-Snart är jag framme hos min kära mamma och pappa, tänk att tre månader har redan gått. 
 Och endast 17 dagar kvar tills vi sitter på planet påväg till er.
 Tänk så fort tiden går ändå!
 Saknar er





POLIS

publicerat i Allmänt;

Jag sitter här och funderar, man kanske skulle ta och bli POLIS, de va ju alltid min drömm när jag va liten.
Va inne på hemsidan nu och kollade antagning och sånt, har ju faktiskt betyg för de. Sedan är det ju en massa tester och så, men man kan ju faktiskt alltid söka, går det inte så går de inte.
Jag ska allt ta och fundera på det iallafall =)


-Jag vet inte alls vad jag vill blì?

-Eller egentligen finns det mycket jag vill bli, men vet bara inte vad.


-20 år har några år till att fundera, eller?

9 ÅRSEDAN

publicerat i Allmänt;
Ja igår så va det 9 årsedan resan började som förändrade mitt liv. Då började bilen rulla med familjen igenom hela Europa ner till Israel där vi skulle bo i 1 år för att pappa skulle jobba där.
Den resan förändrade mycket av mitt liv, man fick lära sig så otroligt mycke och uppleva olika saker.
Det är nog det bästa jag gjort hittills i mitt liv.
Man måste uppleva allting för att verkligen förstå hur bra det egentligen va.
Saker som jag aldrig trodde, just jag skulle få uppleva!

-Jag saknar den tiden så otroligt mycket.

Som tur är så åker jag snart till Mamma och Pappa i Korea, och kommer att få uppleva en massa nya saker. Långt ifrån det i Israel men detta kommer att bli en häftig upplevelse tror jag. Iallfall när man hör allt mamma pratar om =)

Nej nu ska jag ta och gå och lägga mig är väldigt trött och har ont i mitt huvud.



-Jag undrar om folk köper bil efter sin husfärg eller tvärtom? Låter knäppt men tror vissa gör så =P

KLOCKAN

publicerat i Allmänt;
Klockan är ju knappt mycke. Men men skit samma. Asså jag måste bara säga detta eller nämna detta. Ärligt talat jag är sjukt glad att jag ska resa ifrån Halmstad, vad finns här och göra på helgerna. Massa konstigt folk på B&B  vad är de? MEst av allt vill jag inte sätta min fot där igen men dum som man är så gör man de`. Attans också. Men bara tre helger kvar, och en av dem ska jag ha avskedsfest. FAsiken också att man inte kommer in på Mårtensson 23 de hade varit toppen kul...AJa men man kan ju alltid drömma. Aja gbg eller sthlm nästa eller de kanske får bli när jag kommer hem lär ju inte hinna nu. MEn hoppas ändå folk har haft en skaplig kvälll...


Min har varit kul men oj så mycke konstigt folk haha,,, tjingeling Puss

image233
Jag och Pappsen, tänk vad tankar man hade där!






-hmmm jag undrar, men vill sluta undra?!