PHIPHI

publicerat i Allmänt;
Sitter just nu pa phiphi i osregn, gottans.
Jo det ar ganska skont, har ju varit cirka 45 grader och sol hela dagen sa det ar ganska skont nar de kommer lite svalkande regndroppar.  Om dem nu ar sa svalkande? hmm inte direkt men lite.
Annars sa var vi pa James Bond on och lite annat igar. Sen sa har vi  bara hallt till i Patong for att fa upp lite grund farg. Och Emma Norback har ju saklart akt pa soleksem som vanligt men det ar bara och bita ihop, en vecka kvar ojoj de kommer bara att forsvinna i ett nafs, for de e jue en massa som hander nu innan vi aker hemmat.
Ikvall blir det ut o ata med Erica och AK, ska bli najs.
Men nu orkar jag inte skriva mer.

CIAO


- Klant Emma har varit i farten nu igen -

REsväskan är STängd

publicerat i Allmänt;
Nu har jag stängt igen resväskan, packade på en halvtimma idag bra jobbat, orkade inte igår fastän att jag skulle packa då. Väskan är lätt för jag ska shoppa, ja det ska jag faktiskt. Har ju inte handlat på över ett halvår känns det som. Nej nu piper doggen så ska ut med honom.
Hoppas att ni får det bra hemma i Halmstad och när jag kommer hem vill jag ha vår bara så att ni vet.

Seya

- Nu flyger vi iväg -

Mindre än 24h

publicerat i Allmänt;
tilla vi sitter på planet ja.
Ojoj jag e så laddad...
Helgen ja i fredags så firade vi att vi hade semester Lollo kom hit ja. O jag lagade även mat med Malin o Svenne sen så spelade vi wii. Efter de blev det morfars men mådde som en gris så jag drog hem, men först mat på mcd.
 Sen vid tre tiden kom en man innanför dörren med nattamat visst, Väldigt gulligt men kunde inte äta nått mådde skit sen hade jag ju faktiskt slängt i mig lite mat. Oups.
Aja slafs slafs sen va de sova sova sova.
Lördagen ja vi gjorde inte mycket, mat hos mor o far sen åkte Martin och jag ner till Hans bror och hans tjej för att sedan åka vidare till Ängelholm och se Alice i Underlandet i 3D, bra bra film men de där med 3D gör mycket. Blir Ängelholm fler gånger för att se 3D bättre än Halmstad liksom.
Efter de blev det hem till Martins bror igen  för att äta Pizza, en mycket trevligt kväll med andra ord. Idag har det blivit sängen hela dagen till två för då va de valpkurs för mig. Och nu är Martin och hämtar sin bil i Göteborg, spännande. Ska allt få mig ett åk sen så, najs.
Nej nu ska jag packa aaa så tråkigt.


TJAO

YESYES

publicerat i Allmänt;
Vilken härlig vecka jag har haft, börjat varva ner ifrån jobbet orkar liksom inget nu innan resan. Behöver komma iväg och få nya krafter. Så att jag orkar jobba igen.
Min vecka har iallafall varit hur mysig som helst.
I onsdags gjorde vi en glass smoothie med chokladsås och banan så jädrans gott. En kalori Bomb med andra ord.
Och igår blev det en nyttig smoothie men dock blev de popcorn på det hela haha.
Ja jädrans vad nyttiga vi är.
Men när jag kommer hem ifrån min resa så blir det en massa Keso och andra nyttigeheter. För snart är det ju sommar och då måste man vara lite fit eller så.
Nej nu blir det fredags jobb och by the way folket jag va på spinning imorse igen, finns nog inget bättre när man är klar med en spinning och kör igång dagen. YesYes

SEYA

MASSOR MED GRATTIS

publicerat i Allmänt;

Grattispå 50-årsdagen,världens bästa pappa!

Sen får vi inte glömma att världens bästa Karoline fyller 23 år idag med, massor med Grattis till dig med, saknar dig vännen!

-6 dagar kvar-

SÖNDAG

publicerat i Allmänt;
Ja idag är det söndag och jag har precis varit på valpkurs, min lilla gris jagade vi i en halvtimme. Han ville inte riktigt bli tagen efter inkallningen, som det kan gå.
Jaja igår va det jobb och jag säger bara amagad inte lite och göra, alldels för lite folk som jobbade och många fulla 84:or. Men dem hade nog kul, såg ut som det iallafall.
Smet iväg vid kvart i  tolv hem fort som in i norden fixade iordning mig sen till Harrys, där mor far moster m.m var. Några drinkar blev det där. Mycket trevligt. Martin o Pinky kom också förbi en sväng.
Hemfärd vid två tiden, för vissa mådde ju inte så bra. Inga namn nämnda.
Har haft en bra men slitsam helg, tur att det är thai snart.


Mina grisar sover just nu såhär i soffan, och en annan är vaken,
men det får nog blir en liten tupplur för mig med.

SNART IGEN

publicerat i Allmänt;

Ojoj nu har jag inte skrivit på ett tag.

Helgen var kanon, Wii spelande, Bowling, slapp i soffan, Innebandy kollande, en massa film, och stallet. Helt chockad att jag fick med mister MartinKarlsson dit.

Måndagen ja vad hände då, då va det träning på schemat.

Tisdag blev det ridning, Lollo va med mig så mysigt.

Igår Onsdag så lagades det en massa mat.

Och idag är det Torsdag och snart helg, äntligen!

Snart har man klarat denna veckan också.

Men ska dock jobba lördag också, men det får väl gå.

CIAO





-11 dagar kvar-

MYSMYSMYS

publicerat i Allmänt;

Gym träning igår med Svensson och Malin, najs najs och imorse så körde jag och Malin en morgon mix spinning, hur skönt är inte de? Jag gillar de.
Igår så blev det Hamburgare på schemat igen, hmm torsdags varning på den.
Börjar bli till en vana att äta hamburgare på torsdagar. Denna gången blev det inte 90 grams hamburgare utan 150 grammare. En slank ner hos mig och den andre klippte två stycken. Gottans.
Efter de blev det film "Luftslottet som sprängdes" riktigt bra tycker jag.
Efter de blev det sängen och vi somnade så gott.
Dock vaknade jag inatt av att en hund hade krypit upp jämte mig sen låg den andre på andra sidan, så ja jag hade knappt någon plats. Men vad gör man inte för att andra ska få sova gott?
Min morgon har iallafall varit hur skön som helst, en solstråle som började sjunga liksom sådär huxflux, jag bara hallå klockan är inte ens halv sju?
Efter de kom man ut till en sol men det var -9 grader inte lika skönt.
Men våren är nog påväg nu känns de som, äntligen!
Nej nu ska jag ta tag i jobbsakerna.


- Italy -

TÅÅSDAG

publicerat i Allmänt;

Snart helg!

Jag vill bara vara denna helgen, inga måsten ingenting. Jag vill göra som Kajsa sa på jobbet, köpa hem en massa med god mat på fredagen stänga av telefonen ligga i soffan hela helgen och bara vara, kanske även ta några härliga promenader om solen är framme. Sen sätter man på telefonen på måndag morgon och börjar den jobbig jobb veckan. Låter som en bra idé tycker jag!

Men de skulle nog aldrig funka att stänga av telefonen för då blir väl folk tokiga på en för att man inte svarar.

Men jag behöver en sådan här helg, min kropp säger de.

Men vi får se vad som händer i helgen jag tar den som den kommer och jag vill inte ha några måsten, för nästa vecka kommer jag att ha sjukt mycket att göra på jobbet.

 

SO LONG

TISDAG

publicerat i Allmänt;
Och min kropp vill fortfarande inte vakna till liv, armarna bara sover och sover.
Jaja helgen va iallafall najs inte många armar och ben som lyftes ifrån sängen eller soffan.
Fredagen blev det kalas hos bror min, lördagen skulle det tränas men det somnades om i sängen.
Efter lite fika och fotboll så åkte vi hem till Martin och väntade på att få åka hem till Pinky och Sandra för lite förfest. Det blev wii kväll, super kul.
Staden va mindre kul, va la på mårten i 1 h sen blev de Mcd mat och hemfärd.
Söndagen låg man i soffan hela dagen vi kollade på "dagboken" en väldigt fin film.
Senare på dagen blev det hem till mamma för broren fyllde ju år på söndagen så det blev lite mat där för at han skulle känna att det va just hans dag (han hade ju redan haft sitt kalas). Efter de åkte jag och martin hem till Pinky och Sandra och kollade film, det blev SAW IV.
Min helg va bra och igår så åkte jag och Martin och köpte ett Wii spel, så nu ska här spelas.



CIAO