Ojdå de va visst...

publicerat i Allmänt;
...alldeles alldeles för längsen jag skrev här.

men så är de ju när man e en busy women liksom.

Vet inte ens var jag ska börja någonstans då jag skrev sist här va precis innan jag Lollo och Wester stack till Öland och ojoj sikka dagar vi hade där grymt kul med allt från att vi inte fick upp världens lättaste tält till att de blev en massa bag in BOX. Ja fy tusan flickor vad kul vi hade de, tack så mycket. Och om ni vill läsa mer läs gärna www.lollolouise.blogg.se hon skrev mer än mig, jag e liksom så seg.



Efter vår lilla Ölandsresa så skulle jag å bror min ner och hämta päronen som kom ifrån Korea, och ni va verkligen efterlängtade, det är riktigt skönt att ha er hemma. 

Sedan så har det blivit en massa jobbade för mig så därför jag har försummat detta lite också.
Och en massa fest sen får vi inte glömma att våra engelsbor Bella och Nanna varit hemma och hälsat på nu  i 2 veckor och de va helt underbart att få träffa er igen, kändes ju inte som om vi inte träffats på si sådär ett halvår. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Och Adinas super kula Party får vi heller inte glömma de va knaon kul Tusen Tack.

Ja de va lite info vad som har hänt, orkar inte skriva mer nu, måste liksom jobba.


P & K  folks

Som Julafton

publicerat i Allmänt;
Ja igår så kom det en stor stor latsbil och lämnade vår packning ifrån Korea. I denna stor stora lastbil tyckte jag att det såg utt att vara så lite saker, men han som lastade ut de sa ne jag tycker verkligen inte att detta är lite och när det kom ut så va det inte så lite som jag trodde att de va. åå de va så kul, nu är det bara föräldrarna som saknas här hemma men dem kommer ju på söndag ocg imorgon åker jag till Öland de ska bli så kul. Jag, Lollo och Wester, tjohoo here we come.






Nu är det sovdags, Godnatt på er.