Bil bil bil ....

publicerat i Allmänt;

Snart så ska jag å pappsen åka till Göteborg och kolla på bil till mig och mammsen en svart Volvo s60, de tycker jag e very nice så jag hoppas på att jag får köra en ny bil hem ikväll =) vem vet vad vi kommer hem med. När det är jag och pappa som är ute så hittas de alltid något kul ...Du är bara bäst...


Tjingeling snart så körs det iväg till gbg =D

CHANSEN

publicerat i Allmänt;
Man ska ta chansen när man har den, man ska inte vänta, för chansen kommer inte alltid tillbaka.
Jag har haft chansen , men aldrig tagit den.
Så ta CHANSEN för man lever bara en gång, och egentligen kan ingenting gå fel,
och om det gör det så är det historia dan efter och det blir något som man kan skratta åt längre fram i livet.

SÅ TA CHANSEN OCH LEV LIVET, VÅGA CHANSA


Sover

Flumm och Knas . . .

publicerat i Allmänt;

Vad gör jag egentligen kvar här i denna smutsiga och skitiga stad, folk här är fulla av en massa skit känns de som. Kanske inte alla men många. Inte många som är trevliga, folk blänger utan att man känner dem. Jag har inte gjort er nått så sluta kolla snett?

Jag vill och ska ut och se den stora vida världen, men väntar på min reskompis, ingen annan som är sugen på att sticka med mig snart? För jag orkar verkligen inte att vara kvar här.
Imorgon på jobbet ska det banne mig letas resa, sitter ju ändå bara i receptionen och surfar runt på datan så då ska jag passa på att leta lite resa. Annars så har helgen varit som vanligt B&B igår man blev ju glad som vanligt, inte alls. Samma varje helg, därför krävs en förändring.

 

Jobbade idag tungt som vanligt, men väldigt härligt ändå. Pensionärerna är så söta så dem sitter och pratar om sina liv, väldigt kul och lyssna på, dem verkar ha haft ett sådant underbart liv. För ett tag sen så va det några som satt och pratade dem hade varit gifta i 60 år man höll ju på att tuppa av när man hörde de. Man kan ju undra om sitt eget liv kommer att sluta så underbart som deras verkar vara. Jag kan inte se någon ljusning i det nu.

 


 

Är det så svårt att bara svara i telefonen?

Är det så svårt att svara på ett SMS?
Är det så svårt att tala sanning?
Om du bara skulle säga vad felet är, så hade jag slutat och tänka och fundera fram och tillbaka. Det är sjukt fegt alltihopa ärligt talat, vill gärna veta vad jag har gjort?

FÖRKLARA DIG

Det skulle väl inte bli mer än så här, om jag ska tro på ”Att allt man gör har en mening här i livet”

Du kunde iallafall valt något bättre och smartare.



  A Friend, Is A Person Who Knows Everything About You, Still Likes You!


 



 

 Det man tycker är det mest underbaratse i hela världen, har man inte längre
 
–  Jag saknar dig så

 








Försvinn då!!!

publicerat i Allmänt;

Jag kan inte sova
Du snurrar runt i mitt huvud
Lämna mina tankar
Snälla

Man lär sig av sina misstag, eller?

Jag är duktig!

publicerat i Allmänt;
Jag måste bara återgå till denna underliga helg jag va med om, kom fram en till mig på gymmet igår bara.

Hej!
-Hade du det kul i Lördags?
- Ja det hade jag ( Skämdes super mycket och såg helt borta ut)
Han bara
- Ja du va lite full ja, du frågade nått om ditt hår men kom inte riktigt ihåg va det va sa han. Sen sa han ja mina kompisar sa något om det men jag var också lite full så jag kommer inte riktigt ihåg.
-Jag bara vaaaa??!!! ( kom typ ihåg att jag träffade han och sa hej men inte något mer inte att jag skämde ut mig)
- Men han bara det är lungt, det kan bli så ibland.

Ja fy fasiken vad jag skäms man jobbar ju inte på den bästa platsen här blir man ju fan igenkänd jaa usch helgen jag skäms :P

Sen hade visst Emelie i sexmästeriet ringt mig, kom ihåg första telefonsamtalet men inte det andra. Hon bara FAN emma vad full du va inför alla mina arbetskompisar skämdes igen fy fasiken hon bara du pratade om att du hade varit på Kareoke kväll på Mårtensson och det vet jag att jag inte sagt men hon gav sig inte :P... Men nu ska hon iallfall prata med han på Cafèet som jag råkade skälla lite på så jag kommer in nästa gång haha ...TACKAR EMELIE :D

Hur ska Julfesten på jobbet sluta? 2 December smäller det då jäklar ska det festas en massa GRATIS dricka kan det bli godare? neeeeee

Nee nu ska jag sluta prata om min knasiga helg.....



Ska prata om min dag ist jag har faktiskt varit väldigt duktig.

Igår syndade jag Brawna la en påse med bullar till mig för jag hade varit snäll ännu en gång igår, 3 stora feta socker bullar.Tänkte bjuda bort alla men bara en som ville ha och då hade jag två kvar gav bort den största men istället så åt jag upp dem andra två själv och igår orkade jag inte träna för jag och mamma åkte och beställde en skinn soffa och en bänk, mycke bättre och följa med henne än att anstränga sig ( jag är så lat). Så det blev bara slappe kväll hemma.

Då kom jag på en smart idé på kvällen att då måste jag åka och träna på morgonen. Så jag packade ihop mina saker och gick och la mig i tid, ställde klockan på 06.00. Uppe tidigt va jag ja, gjorde iordning mig snabbt och lätt sprang som en idiot till bussen hittade inte mina nycklar till jobbet imorse och hittar dem fortfarande inte oups inte bra Emma. Iallfall höll på att missa bussen men hann tillslut, skönt och åka uss så tidigt faktiskt inga stopp å de tycker jag om. Kom till Gymmet kom fan inte in dörrarna krånglade blev så arg gick till köket som tur träffade jag Göte och han hjälpte mig så 07.15 var jag på cross training cyklen jäklar så duktig jag kände mig, att träna så tidigt på morgonen. Sen har jag gjort en massa på jobbet idag är så stolt , tappade dock bort mitt passerkort så Fredrik fick fixa ett nytt det är tredje kortet oups.


Jaja vad händer idag inte mykke, fick ju aldrig träffa Karoline igår heller synd men men träffas snart ändå?  Vi ska ju festa till det på Lördag :)


Någon som vill gå och se The Guardian med mig på BIO eller någon annan bra film?



Nu ska jag jobba vidare, blir nog träning imorgon igen kl: 07.00 ....Puss&Kram



Göte: Emma du flabbar alltid.
Jag: va?!
Göte
: Ja du är alltid glad
Jag:
Jaha .....hehe

Fattar inte alla säger att jag alltid skrattar, men det kan jag nog inte hålla med om ........

Du kanske är KÄR ???

publicerat i Allmänt;

Började tidigt idag för att hjälpa till i köket gjorde 190 halv frallor och 220 snittar ojoj som jag jobbade, det gick inte alltid så bra för jag kladdade en massa å evt inte var mina tankar befann sig någonstans då får man en sådan där rolig kommentar. Nämen Emma är du KÄR haha nej nej de e jag inte, menman kan ju alltid önska att man var, eller e jag de kanske neee jag har ingen att vara kär i längre:( Tyckte de bara va så kul när dem sa så till mig mina tankar var nånstans men vet inte var plus att dem tyckte att jag såg KÄR ut haha ...aaa jag säger då de att de kan se så ut när man inte ens är det ....hehe men man kanske är det omedvetet vem vet... Nee en massa flumm... Sitter i gymmet igen och ska snart in på fika igen har bara ätit hela dagen dem föder ju en till tusen när man e i köket, dem ger mig en massa för att dem vet att jag inte tackar nej och bra för dem ju då slipper maten slängas haha... Jaja ska försöka träna idag med tränade faktiskt igår Body jam jäklar vad det gick skakade höfterna och rumpan utan alkohol de va svårt men de gick :D fårse vad de blir idag ?!... Hmmm träffa Karoline en stund ikväll med JA de vill jag tycker inte de är kul att sitta ensam hemma på kvällarna och ha tråkigt.....Vill hellre va med mina nära och kära .....

Har ett lägenhets erbjudande igen men neee Emma har nog inte råd till det tyvärr annars hade de varit super gott med egen lya...Men snart så ska man ut och resa. Ut och se hela vida världen.....Den har nog mer att erbjuda än en lägenhet hmmm hur hänger det där ihop?
 Strunt i samma världen väntar och lägenhet får vänta....


Nepp fika dags nu. . . .


Ha en bra dag för det ska jag ha :)




138177-6

Jag, Karoline och Bella!

Nya tag . . .

publicerat i Allmänt;
Nu ska jag ta tag i allt, ska ta tag i mig själv!

Nu får det vara nog med att vara så lat, ligger bara hemma och äter en massa gott rör inte alls på mig det är inte bra någonstans. Så från och med idag och framåt så ska jag försöka dra ner på alla onyttigheter, ska börja träna. Se hur länge detta håller om jag känner mig rätt kommer det inte gå men måste verkligen försöka :) Ska rent ut sagt ge mig FAN på detta . Fast måste unna mig lite gott med för man lever trots allt bara en gång.

Nya tag


Hej då!

Söndag..

publicerat i Allmänt;

Vilket innebär att det var fest time igår och man mår sisådär bra idag efter för mycket dricka.
Lördagen gick riktigt fort jag va inne med Svennie och inhandlade lite kläder inför kvällen för blir tokig på mina fest kläder har inga alls känns de som, men nu har jag inskaffat lite nytt. Så är hel nöjd :)

Kvällen, ja både jag och Carro va ensamma hemma så vi visste inte hos vem vi skulle vara hos föräldrarna va inne hos nya grannen så vi hade somsagt hus för oss själva . Men de slutade hos Carro tillslut med Kareoke tävling, vatten pipa, prat och en massa drickande. Karekoe va rätt hett asså till en början va man blyg men när alkoholen hjälpte än va de jue no problems, tänkte min röst är inte den bästa.
In till stan bar det strax efter tolv blev dock väldigt sent skulle prova och gå in på café. ibland har man tur och ibalnd inte och igår trodde jag verkligen jag skulle komma in visste vem vakten var för han tränar på Kårgymmet och Carro kom in men mig kunde idioten rent ut sagt inte släppa in så jävla arg jag va.
Så det fick bli B&B men kom dock inte så långt träffade Jenny och Jenny från gymmet och dem drog med mig på Gastons inte vet jag hur jag kom in där men det var inga problem, sen så smet jag iväg efter ännu mer dricka som verkligen inte behövdes...
Träffade visst Nanna påväg till B&B sen så smet jag före i kön på B&B inget ovanligt men sen mådde jag för dåligt så jag gick ur den orkade inte stå där och koncentrera mig sen vet jag inte vart jag tog vägen truten gick väl som vanligt...

Hemfärd blev det väl vid 3 tiden och tappade bort alla kändes det som . . . .

Vad händer idag då?
Änsålänge har jag vara legat hemma och svoit, kollat på den där dumma TV bunken som gör i filmer att allt är så dära perfekt. Kollat på Alla vi barn i Bullerbyn, jag bara Älskar Astrid Lindgrens filmer så mysiga :)
Nu blir det snart en fet Pizza och en film . . . . I Just Love It


Måste bara nämna om Fredagen, va ute och åt med Karoline det var super mysigt satt och pratade en massa. Vi åt på Jos tillslut efter allt rännande fram och tillbaka, vi hade inte bokat bord och det var fullt öveallt men tillslut hittade vi två platser :) Tack Karoline för en trevlig kväll och att du orkade höra på allt mitt tjat. Ni som känner mig vet nog hur mycket min trut kan gå ibland skulle man behöva sy igen den.


Du kan ju iallafall svara? jag håller på att bli tokig!

Jag har blivit lurad. . .



Hejsvejs bye bye har haft en Kanon helg iallfall, tack alla som varit med och gjort den :D

Skratt tanten och fredag. . .

publicerat i Allmänt;
Kan egentligen inte bli bättre har precis varit och ridit, dock helt dyng sur efter allt regnet nu men en duschen värmde :)
 Jobbet gick  också bra idag och nu ska jag ut och äta med Karoline ska bli så mysigt så .
Måste ju bara berätta om skratt tanten, vi skulle ha personal möte idag på jobbet och detta möte var ett möte som sent kommer glömmas stod det i mailet, ja och det förstår jag nu vad chefen menade med detta hon hade tagit dit en skratt tant man skulle skratta på olika sätt och fula sig allmänt de va riktigt hemskt. Med lite sprit i kroppen hade det gått men inte nyktert. Jag och Jenny som verkligen inte ville vara med fick försöka lite, man kunde verkligen inte hålla sig för skratt när man såg hur alla fulade sig. Men usch vad pinsamt det var egentligen. Jag och Jenny sa det att vi tar igen det på julfesten för då har vi alkohol i kroppen, då kommer vi att våga haha :D
Men klart att skratt tanten hade rätt det gör mycket mer om man har ett leende på läpparna när man träffar folk, sen blir man mycket gladare om man ser en glad person med. Så det är nog så att ett skratt förlänger livet, så folk skratta på så lever ni längre :)

Helgen har börjart nu iallfall och jag måste återgå tilll att göra iordning mig för att sedan köra bil in till stan.

Blir nog fest i helgen med, och jag hoppas allt kommer att sluta bra tillslut . . . . . . .?

Hej då & Skratta på !




Jag och Bella

Har skaffat Blogg . . .

publicerat i Allmänt;
Ja då har Emma Norbäck också tagit och skaffat sig en Blogg, tyckte det var lika bra det. Så här kommer det skrivas ner vad som händer i mitt lilla liv . . . .

Idag har jag bara jobbat, och på lunchen åkte jag in till stan och lunchade med mamma och moster. Chefen var inte på jobbet så jag passade på att sticka in till stan och äta gott, det blev kina mat, så gott så.
Sedan får jag ju inte glömma att jag va duktig och tränade efter jobbet , det blev aerobic vilket inte riktigt är min grej  men bättre än ingenting. Och nu sitter jag bara här ny duschad och allt och väntar bara på att klockan ska slå natten så jag kan sova. Kommer väl antagligen inte kunna sova heller för  jag bara sitter och väntar och väntar men ack neee inget svar inte.......

Så lika bra att sova då så jag slipper tänka på det....

Hej svejs!




138177-4



Emma Norbäck