En Dag På Havet

publicerat i Allmänt;

Idag den 20 maj så kom det äntligen lite sommarväder, lite sent kan man ju tycka. Men en härlig dag har det verkligen varit. Hoppas nu att sommaren kommer! Söndag idag vilket innebär måndag och en ny jobbvecka börjar imorgon. Så nu ska man snart inta sängen så att man kan jobba som tusan imorgon då det är mycket som ska göras! Ciao.

Rainy Day

publicerat i Allmänt;
Ibland är det härligt när det regnar och ibland är det bara jobbigt, men jag har iallfall satt min första suregsgrund nu ,och till helgen hoppas jag att det kommer att bli ett super gott bröd som jag ska baka ifrån den grunden.
Vi får väl se om man lyckas eller ej. Idag är det endel jobb som står på schemat, så ha en fin dag i det halländska regnet. Allt för mig!

CIAO

Avslut på veckan...

publicerat i Allmänt;


Nu säger vi God Natt efter den bästa helgen på detta året hittills. Denna helg lever man länge på .... NattiNatt


Counting The Days

publicerat i Allmänt;

Planering pågår för fullt, endast 29 dagar kvar sen så är man halvvägs till 50. Kan ju säg att jag riktigt längtar till denna kväll, den kommer att bli fabulous!

Med Lite Färg

publicerat i Allmänt;

Från svart till lite mer grått. Tog mig en svamp och svepte över krukan och lyktan med lite vit färg.Helt plötsligt blev det lite bättre!

It's Happening

publicerat i Allmänt;

Nu börjar det hända grejer i köket.... Hoppas att resultatet vlir lika bra som jag har tänkt mig!

Första Helgen I Maj!

publicerat i Allmänt;

Min Helg började i fredags, åkte på en väldigt speciell Roadtrip med min vän Karoline. En dag som aldrig kommer att glömmas. Igår lördag städade jag nog hela dagen och idag så blir det fika med Svensson & Malin. Ciao!